Jezive pretnje: Čitaoci antisrpskog milogorskog glasila pozivaju na vešanje Andrije Mandića! (FOTO)

19.01.2024

17:13

0

Tako se ispod jednog teksta u pomenutom mediju, u delu gde korisnici postavljaju komentare, pojavio i otvoren poziv na vešanje Mandića

Jezive pretnje: Čitaoci antisrpskog milogorskog glasila pozivaju na vešanje Andrije Mandića! (FOTO)
Andrija Mandić - Copyright FOTO TANJUG/ ZORAN ZESTIC

Anonimni komentator na portalu milogorskog antisrpskog glasila, Pobjede, uputio je jezive pretnje predsedniku Skupštine Crne Gore, Andriji Mandiću, zapretivši mu vešanjem, u krajnje nepismenom komentaru inspirisanom bolesnom srbofobijom. 

Iako bi da je neko drugi iz bivšeg DPS režima u pitanju na noge podigli i staro i mlado, kako je to otvorena pretnja smrću i udar na temelje države, zaposlenima u „Pobjedi“ koji moderiraju komentare, vrlo verovatno, sasvim su u redu i prihvatljivi komentari koji pozivaju na vešanje predsednika Skupštine Crne Gore, Andrije Mandića.

Tako se ispod jednog teksta u pomenutom mediju, u delu gde korisnici postavljaju komentare, pojavio i otvoren poziv na vešanje Mandića. 

Naime, jedan korisnik, pod pseudonimom „Passion9_neregistrovani“, napisao je da je Mandić isticanjem trobojke Kraljevine Crne Gore u svom kabinetu povredio zakon, da bi trebao da podnese ostavku i bude vešan. 

Printscreen
 

 

- Ne mora se odje objashnjavati zasht i pod kojom prilikom se koja verzija zastave strane drzhave stavlja neprikladno situaciji. Nije narod student medjunarodnog prava, nego ovaj SKOT od Mandicha je POVRIJEDIO ZAKON Drzhave Crne Gore. To je KRIMINALNI Akt, kojim on odma treba da da OSTAVKU a on NA VJESHANJE(!)“ - piše anonimni konzument sadržaja „Pobjede”. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike