Ovo je Emira koju je partner ubio pred detetom: "Žalila se, molila, kumila, ali niko je nije zaštitio od Anela"

14.11.2023

17:48

0

Tokom boravka u sigurnoj kući u koju je otišla jer nije imala drugi izlaz i način da pobegne od svakodnevnog maltretiranja strepela je za svoj i za život deteta

Ovo je Emira koju je partner ubio pred detetom: "Žalila se, molila, kumila, ali niko je nije zaštitio od Anela"
Emiru Maslav ubio parner pred detetom - Copyright Printscreen/Fejsbuk

Emiru Maslan, mladu majku iz Sarajeva sistem nije zaštitio u utorka kada je partner ubio pred sinom. Koristila je sve što je imala na raspolaganju da zaštiti sebe i dete, ali nije uspela.

Tokom boravka u sigurnoj kući u koju je otišla jer nije imala drugi izlaz i način da pobegne od svakodnevnog maltretiranja strepela je za svoj i za život deteta.

– On je bio zavisnik. Maltretirao je na svaki način, niko je nije hteo zaštititi, pomoći joj da obezbedi siguran život za sebe i dete. Pretio je i njenoj porodici – priča žena koja je prošla istu golgotu i sa Emirom provela određeno vreme u sigurnoj kući.

Dodaje kako se borila da dete zaštiti od trauma, stresa, jer je svaki susret sa Anelom Bećirovićem bio nova trauma, novo iživljavanje, udarci i bol.

– Borila se da dete zaštiti. Žalila se na rad Centra za socijalni rad Novo Sarajevo. Posebno je bila razočarana kada joj je socijalna radnica rekla da će je Centar tužiti jer ne da dete ocu, narkomanu – ističe ona.

Pixabay
 

– A on je dolazio po njega kada je hteo, nije ga vraćao na vreme, isključivao bi telefon kada ga uzme - dodaje sagovornica, koja krivce za smrt mlade majke vidi u sistemu, MUP KS, Tužilaštvu koje mu je za premlaćivanje i kontinuirano iživljavanje ranije izrekao kaznu od samo tri meseca zatvora, ali i Centru za socijalni rad koji nikada nije bio podrška mladoj majci i njenom detetu, piše Crna Hronika.Anel Bećirović, osumnjičeni za ubistvo Emire Maslan, ranije je bio osuđen za nasilje u porodici upravo nad devojkom koju je jučer usmrtio.

Pomahnitali Anel od ranije je poznat policijskim organima reda i mira i to zbog nasilja u porodici ali i zbog upotrebe narkotičkih sredstava. Sinoć je nađen pištolj u stanu, stvari u stanu su bile razbacane, a vrata obijena.

Profimedia
 

Dete je prisustvovalo činu ubistva – potvrdio je njegov advokat Omar Mehmedašić.

Da podsetimo, jučer oko 14,20 sati u PS Novi Grad, pristupio je građanin koji je prijavio da se njegova radnica E.M. nije pojavila na poslu i da se ne javlja na telefon, te izrazio zabrinutost za njenu sigurnost.

Odmah su na mesto stanovanja žene E.M., ulica Bosanska, područje opštine Novi Grad upućeni policijski službenici, koji su uz pomoć stručnih lica otvorili zaključana vrata stana. U unutrašnjosti stana zatečeno je beživotno žensko telo.

Na lice mesta došla je ekipa Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Kantona Sarajevo, koja je u 15.00 sati konstatovala smrt žene, za koju je utvrđeno da se radi o E.M., rođenoj 1992. godine.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike