Gde se nalazi beba koja je preživela masakr u Gradačcu: Monstrum je brutalno prebio, a zatim i ubio Nizamu naočigled njihove ćerkice!

08.11.2023

22:09

0

Autor: Lj. S.

Porodica Nizame Hećimović tvrdi da je razočarana radom istražnih organa

Gde se nalazi beba koja je preživela masakr u Gradačcu: Monstrum je brutalno prebio, a zatim i ubio Nizamu naočigled njihove ćerkice!
Nermin Sulejmanović sa suprugom i ćerkom - Copyright Printscreen/Instagram/ironbb24

Nermin Sulejmanović, koji je brutalno pretukao a potom i ubio nevenčanu suprugu Nizamu Hećimović, svoj krvavi pir počinio je naočigled njihove ćerke, koja je tada imala manje od godinu dana.

Njihovu ćerkicu su nakon ovog stravičnog zločina uzeli porodica Nizame Hećimović, a njihov blizak rođak, Riad Sendić, za Dnevni avaz kazao je da je čitava familija razočarana radom istražnih organa. 

- Porodica čeka odgovore na brojna pitanja, između ostalog i na pitanje ko je monstrumu, Nerminu Sulejmanoviću, odao Nizaminu lokaciju - rekao je on.

Printscreen/Instagram/iron_bb24
Nermin Sulejmanović

Takođe, on je naveo da je porodica 18. oktobra obeležila 1. rođendan malene Lene.

- Mi, kao porodica, učinićemo sve da joj pružimo maksimalnu ljubav i negu. Jako emotivno je bilo 18. oktobra - kazao je Sendić.

On je dodao da je malena dobro, kao i da joj je Nizamina sestra privremeni staratelj. 

Podsetimo, Nermin Sulejmanović je 11. avgusta u Gradačcu ubio svoju nevenčanu suprugu, Nizamu Hećimović, i Denisa i Džengiz Ondura, oca i sina, koje je poznavao od ranije i ranio još tri osobe.

Nakon što je ubio partnerku, Nermin je otišao u grad gde je ispred jednog kafića upucao Denisa Ondera, koji je bio u svom automobilu. Odatle je otišao do kuće Denisovog oca Džengiza, pucao mu u glavu i teško ranio njegovu suprugu Harisu.

Zatim, Nermin je otišao na jednu napuštenu farmu gde je, kada ga je policija opkolila, izvršio samoubistvo.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Dnevni avaz

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike