Nermin zvao Neziminu majku da čuje kako vrišti i moli za život! Jeziva ispovest tetke ubijene žene

20.08.2023

18:07

0

Istukao je Nezimu zato što mu se nije svideo ručak

Nermin zvao Neziminu majku da čuje kako vrišti i moli za život! Jeziva ispovest tetke ubijene žene
Nermin Sulejmanović sa suprugom i ćerkom - Copyright Printscreen/Instagram/ironbb24

Tetka surovo ubijene Nizame Hećimović, Zijada Vuković Pamuković u bolnoj ispovesti ispričala je da bi cve dala da može da izbriše dve poslednje nedelje i vrati vreme i Nizamu.

- Uvek mi je bila kao ćerka, kad je ostala trudna, posebno smo se povezale. Sve sam to prošla s njom. I sa sestrom je posebno bila bliska, ali ona živi u Srebreniku, pa je meni bilo bliže biti joj pri ruci - govori Zijada za Jutarnji list.

Kako kaže imali su nesuglasica.

AP Photo
 

- Pričala mi je da su imali nesuglasica, ali ko ih nema? Mi se u njegove poslove nismo mešali niti smo ikad o tome razgovarali s Nizamom - kaže ona.

Da bi sačuvala brak, ugađala mu je više nego sebi.

- Ni od njega nije ništa tražila. On je bio specifična osoba, da bi sačuvala brak, ugađala je njemu više nego sebi. Nije joj branio druženja, ali kako sam nije bio društven, imao je neki svoj uski krug prijatelja, i ona je smanjila kontakte s društvom. Kad je ostala trudna i kad im se rodilo dete, među njima je bilo sve u redu.

Printscreen/Instagram/ironbb24
 

Kada je Nizama pobegla od Nermina, zvao je celu porodicu i pretio im.

- Nizama i ja smo zvale sve te njegove prijatelje i pitali može li joj neko pomoći. I rodbinu smo mu zvali. Rekli su da oni ne mogu njemu ništa. Čak sam im predložila da ga pozovu i odvedu nekako na lečenje jer on tih dana nije bio normalan. Zvao me tetka. Zove me, plačući: "Tetka, molim te, kaži mi gde je!" Za pet minuta zove opet i kaže: "Ako mi se ne javi za pet minuta, sve ću pobiti. Prvo ću dete, neka gleda, pa onda nju i sve vas!" Opet zove za deset minuta i izvinjava se - prepričava Zijada.

Nizama se, prema njenim rečima, oslonila na oca da će je spasiti od podivljalog Sulejmanovića i čekala je da dođe iz inostanstva. Kako su prolazili dani, on je bio sve uporniji, Nizama sve uplašenija.

Tetka Zijada je objasnila da je Nizama željno iščekivala svog oca i jako se radovala njegovom dolasku, ali je došao Nermin.

Printscreen/Instagram/iron_bb24
 

- Pogledala sam kroz kuhinjski prozor i videla njega kako trči prema kući. Samo sam joj rekla: "Nermin." Dok je on lupao na vrata, ona je ušla u sobu kod mog sina i zaključala vrata. Pucao je u ulazna vrata, šakama je razvalio staklenu stenu s terase, sav se raskrvario i ušao u kuću. Zvala sam upomoć, ali ko će mu prići? I neki radnici su bili tu, kad je zapucao, razbežali su se. Ušao je, prislonio mi pištolj uz glavu i pitao: "Gde je?" Dete je zaplakalo, čuo je i krenuo prema sobi. Nizama nije htela iz sobe, on je uzeo bebu, izašao je. Tad je sišla i ona, prepirali su se. Sve je to trajalo, policije nije bilo nigde. Nizama je plakala, vikala. Gledala je u mene i rekla: "Pomozi mi, tetka." Nikad to neću zaboraviti. Moj sin je krenuo prema njoj jer je molila za pomoć. Nermin, koji je s bebom stajao kod auta na cesti, počeo je da puca i pogodio ga s dva metka. Kad je Nedim pao, Nizama je sela u auto, da ne bi nastavio da puca. Neko od komšija pozvao je Hitnu pomoć. I oni su došli, ukrcali ranjenog Nedima, policije još nije bilo - priča Zijada.

Dok je ona bila u bolnici sa sinom, Sulejmanović je isprebijao Nizamu, pucao joj u glavu i ubio još dvoje ljudi. U 10.33 sati zvao je Zijadu.

- Verovatno da čujem njene vriske. Napisao mi je: "Kučko, zašto se ne javiš?!" Zvao je i njenu bolesnu majku da sluša ćerku kako vrišti i preklinje za svoj i život svog deteta."

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike