"Da je otac hteo da ga sahrani, već bi to učinio": Šta se dešava sa telom monstruma iz Gradačca?

20.09.2023

07:22

0

Autor: N.P.

Telo stoji u hladnjači duže od mesec dana

"Da je otac hteo da ga sahrani, već bi to učinio": Šta se dešava sa telom monstruma iz Gradačca?
Nermin Sulejmanović počinio krvavi pir u Gradačcu - Copyright Pixabay/Instagram

Monstrum iz Gradačca, Nermin Sulejmanović pre više od mesec dana počinio je stravičan zločinkada je ubio nevenačniu suprugu i još dve osobe, a zatim presudio sebi. 

Njegovo telo i dalje se nalazi u Komemorativnom centru u Tuzli pošto do danas još niko nije podneo zahtev za njegovo preuzimanje. 

Direktor Komemorativnog centra u Tuzli Faruk Latifagić rekao je za Telegraf da Gradska uprava iz Gradačca čeka da Nerminov otac da saglasnost, kako bi telo bilo ukopano.

- S obzirom na to da pokojnik ima žive srodnike potrebna je njihova saglasnost da bi se telo ukopalo čak i o trošku države - rekao je Latifagić za Telegraf.

On ističe da je za stupanje u kontakt sa Nerminovim ocem zadužena opština u kojoj je Sulejmanović bio prijavljen, a kako sam kaže "da je otac želeo da ga sahrani, on bi to učinio".

AP Photo
 

Standardna procedura je da se telo pokojnika drži u mrtvačnic najviše tri dana, ali sve zavisi od situacije. Laftifagić dodaje da oni imaju specijalizovane hladnjače u kojima telo može dugo da stoji.

- Imamo neka tela koja su ovde i duže od dve godine. U pitanju su neki migranti koji još uvek nisu identifikovani. Svi leševi smešteni su u specijalizovane limene sanduke koji su zatvoreni i što se nas tiče sve je urađeno po propisima - objašnjava on.

Podsetimo, Nermin Sulejmanović je 11. avgusta u Gradačcu ubio svoju nevenčanu suprugu Nizamu Hećimović i Denisa i Džengiz Ondura, oca i snia koje je poznavao od ranije i ranio još tri osobe.

Printscreen/Instagram/iron_bb24
 

Nakon što je ubio partnerku, Nermin je otišao u grad gde je ispred jednog kafića upucao Denisa Ondera, koji je bio u svom automobilu. Odatle je otišao do kuće Denisovog oca Džengiza, pucao mu u glavu i teško ranio njegovu suprugu Harisu.

Nakon toga Nermin je otišao na jednu napuštenu farmu gde je, kada ga je policija opkolila, izvršio samoubistvo.

BONUS VIDEO: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike