Čovek koji je spasao Nizamino dete završio u bolnici: Evo u kakvom je stanju nakon monstruoznog ubistva u Gradačcu

28.08.2023

16:46

0

On će biti u bolnici do daljnjeg

Čovek koji je spasao Nizamino dete završio u bolnici: Evo u kakvom je stanju nakon monstruoznog ubistva u Gradačcu
Emir Džinović - Copyright Printscreen/Društvene mreže

Emir Džinović, vlasnik teretane u kojoj je radio Nermin Sulejmanović i koji je spasao ćerkicu Nizame Hećimović, nakon što joj je nevenčani suprug presudio, završio je u bolnici. 

Kako je Telegraf saznao, on će u bolnici biti do daljnjeg, jer je psihički jako loše. 

- Jako je teško sve podneo. Zvao sam ga da proverim kako je, nije se javljao. Za njega je ovo jako težak period, nedavno mu se ubio rođak, tako da mu je sada zaista potreban mir - rekao je poznanik Emira Džinovića.

Printscreen/Instagram/iron_bb24
Nermin Sulejmanović

Podsetimo, Nermin Sulejmanović je 11. avgusta ubio svoju nevenčanu suprugu Nizamu Hećimović i sve to prenosio uživo na društvenoj mreži Instagram. 

Nakon jezivog ubistva, on se uputio u grad, gde je naočigled svedoka, ispred jednog kafića ubio Denisa Ondera, a potom je otišao do njegove kuće i svirepo ubio Denisovog oca Đengiza, a majku teško ranio. 

Nakon toga je počinio samoubistvo na jednoj napuštenoj farmi u blizini Gradačca.

"Imaš pola sata da dođeš po dete"

Printscreen/Instagram/ironbb24
 

Pre nego što je Nizami presudio, Nermin je pozvao Emira i, kako je Džinović ranije ispričao, rekao mu da "ima pola sata da dođe po dete", te je i njemu pretio ubistvom.

- To jutro sam od Nermina dobio poziv. Pre toga me otac probudio. Onda me Nermin nazvao i rekao mi: 'Upali Instagram i gledaj'. Nisam verovao šta je uradio, to je životinjski čin. Prekinuo je prenos uživo, nakon toga me pozvao i rekao mi hoćes li hraniti dete moje - rekao je Emir ranije za Avaz.

On je rekao da mu je nakon toga poslao lokaciju gde je Emir otišao sa policajcima.

- Prišli smo s leđa vikendici, gde smo ugledali telo Nizamino. Ispred nje je bilo dete. Čuli smo zvuk, kao plač. Uzeo sam dete u naručje i počeo da bežim. Prepao sam se, jer sam video kamere i mislio da će i nas pobiti. Sakrili smo se u šumu s policijom. Naišao je auto, policija i odvezli su nas u bolnicu. I dete i mene - ispričao je tada Emir.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike