Policajka Dženana se vratila iz Italije! Advokat tvrdi - radila je kao pozornik, ali je sada u kancelariji zbog bezbednosti

16.08.2023

08:47 >> 11:52

0

Autor: J. S. J.

Advokat Bakir Hećimović tvrdi da njegova klijentkinja ne samo da nije odala Nizamino skrovište, nego nije imala nikakve veze, osobito ne ljubavne, s Nerminom Sulejmanovićem

Policajka Dženana se vratila iz Italije! Advokat tvrdi - radila je kao pozornik, ali je sada u kancelariji zbog bezbednosti
Copyright Facebook/Instagram/iron_bb24

Slučaj monstruoznog ubistva u Bosni i Hercegovini i dalje je jedna od glavnih tema u regionu. Sada su na stubu srama i Sutkinja Lejla Numanović jer je navodno odbila da izrekne mere kojima se Nerminu Sulejmanoviću zabranjuje pristup Nizami Hećimović, ali i policajka Dženana jer je, tvrde u Gradačcu, Sulejmanoviću otkrila Nizamino skrovište.

Oba postupka su, optužuje se, posredno dovela do brutalnog ubistva Nizame Hećimović. Nju je nevenčani suprug i otac njihove devetomesečne ćerke pretukao do neprepoznatljivosti i potom je u prenosu uživo na Instagramu ubio pucavši joj u čelo. Svemu tome prisustvovala je i njihova ćerka, koja je za to vreme ležala i plakala u majčinom krvi na terasi vikendice u Sibovcu pored Gradačca.

Za Dženanu S. su mediji pisali i da je navodno bila u vezi sa ubicom te da je zbog toga odala lokaciju na kojoj je bila brutalno ubijena Nizama Hećimović.

Ova pripadnica PU Gradačac se  vratila se prekjuče sa godišnjeg odmora u Italiji i obavlja redovne policijske poslove u Gradačcu. To je potvrdio za portal „Avaza“ advokat Bakir Hećimović iz Tuzle koji zastupa policajku.

 

Dženana tražila zaštitu

Društvene mreže
 

 

Advokat je istakao da je Dženana tražila zaštitu.

- Ona je tražila zaštitu i jutros su je u njenoj stanici iz tih razloga prebacili u kancelariju radi njene bezbednosti. Inače je radila kao pozornik. To su gnusne poruke koje se šalju, koje sam ja kao njen advokat imao na uvid. Prijavila je svaku tu pretnju tako da su oni jutros već poduzeli neke korake u PU Gradačac u vezi tih pretnji - kazao je advokat Hećimović.

Advokat Bakir Hećimović tvrdi da njegova klijentkinja ne samo da nije odala Nizamino skrovište, nego nije imala nikakve veze, osobito ne ljubavne, s Nerminom Sulejmanovićem.

 -Katonalno tužilaštvo Tuzlanskog kantona, prema informacijama koje dobijam ja kao branilac Dženane S., provodi opsežnu istragu u vezi navoda i medijskih natpisa da je moja klijentkinja bila u vezi s ubicom i odala lokaciju na kojoj se nalazila oštećena Nizama Hećimović i da je ista takođe dojavila da je upravo oštećena prijavila ubicu. Prema dosadašnjem toku istrage, barem ono što je meni poznato, moja branjenica niti je imala vezu s ubicom niti odala lokaciju gde se nalazi oštećena, niti je prema obimu poslova koje je obavljala to mogla znati niti je znala – rekao je advokat Bakir Hećimović, objasnivši da je policajka radila kao pozornik u PU Gradačac.

Kako je advokat pojasnio, ona je u vreme zločina bila na godišnjem odmoru u Italiji prema ranije utvrđenom rasporedu, te je na portalima videla šta se desilo.

Dženana Selimović je, prema pisanju bosanskih medija, trenirala u teretani u kojoj je kao trener radio Sulejmanović.

- Moja klijentkinja je trenirala u teretani gde je ubica vodio taj fitnes, jer je on bio profesionalni trener. Oni nikakve komunikacije ni veze nisu imali. Ne postoje ni svedoci koji tvrde da je bila s njim u vezi. Osim toga, vlasnik teretane u kojoj je ubica radio kao fitnes trener je izjavio da su imali odnos kao i sva druga lica koja dolaze u teretanu. Nema pokazatelja da su imali bilo kakvu vezu - dodao je Hećimović za "Avaz".

Zbog trostrukog ubistva u Gradačcu proglašen je Dan žalosti u Federaciji BiH i Republici Srpskoj.

Nermin Sulejmanović imao je debeli dosije, višestruko je osuđivan za nasilničko ponašanje i ugrožavanje sigurnosti, prijavljivan je zbog nasilja u porodici i za pokušaj ubistva. Više godina proveo je u zatvoru "Zenica".

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Jutarnji list

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike