Jezivo ubistvo kod Osijeka, uhapšene tri osobe: Mladića brutalno šutirali do smrti, pa ga bacili u dvorište zgrade - telo pronašao poštar!

18.10.2023

22:57

0

Stanari zgrade u čijem je dvorištu nađeno telo još u utorak su rekli kako su nekoliko puta prijavljivali policiji da se u stanu skuplja sumnjiva ekipa

Jezivo ubistvo kod Osijeka, uhapšene tri osobe: Mladića brutalno šutirali do smrti, pa ga bacili u dvorište zgrade - telo pronašao poštar!
Ilustracija - Copyright Tanjug/HINA/Damir Seničar

Žrtva ubistva u Osijeku, koje je policiji prijavljeno u utorak ujutro, jeste 25-godišnji mladić iz Čepinskih Martinaca, a Policijska uprava osječko-baranjska za njegovu smrt tereti tri osobe s područja Osijeka, muškarce starosti od 25 i 38 godina i 39-godišnju ženu.

Njih troje su, zaključila je policija, nasmrt pretukli 25-godišnjaka.

- Sprovedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da su 25-godišnjak, 38-godišnjak i 39-godišnjakinja s područja Osijeka počinili krivično delo ubistva. Između 16. i 17. oktobra u dvorištu stambene zgrade u Županijskoj ulici u Osijeku počinioci su fizički napali 25-godišnjaka zadavši mu više udaraca rukama i nogama po glavi i telu - saopštili su iz su iz Policijske uprave osječko-baranjske.

Tanjug/HINA/Damir Seničar
Ilustracija

Dodali su da je uviđaj obavljen na mestu događaja kao i nad osumnjičenima, dok je nad telom 25-godišnjaka izvršena obdukcija. Nadležnom državnom tužilaštvu podnesene su odgovarajuće prijave dok su počinioci privedeni pritvorskom nadzorniku.

Ubrzo nakon policijske kriminalističke obrade osumnjičeni trojac priveden je u Županijsko državno tužilaštvo u Osijeku gde su ispitani. Jesu li iznosili odbranu i kako su se branili, nije bilo moguće saznati.

Motivi i sve okolnosti događaja još nisu u potpunosti poznati, ali prema dosadašnjim informacijama, 25-godišnjak, 38-godišnjak i 39-godišnjakinja žrtvu su pretukli u dvorišnom stanu zgrade u Županijskoj 10 u centru Osijeka, a nakon toga su ga izneli iz stana i njegovo telo ostavili na travi u dvorištu. Tamo ga je u utorak ujutro, oko osam sati, ronašao poštar, koji je potom pozvao policiju.

Brutalno ga šutirali do smrti!

Na mladiću su bile vidljive teške povrede u predelu glave, a naknadno je u bolnici ustanovljeno da je imao i teške povrede u predelu stomaka. Drugim rečima, bukvalno su ga brutalno i do smrti šutirali. Svemu je, pak, prethodila velika svađa, ali trenutno nije poznato šta je konkretno izazvalo i zašto je troje skočilo na jednoga.

Reč o državnom stanu u koji je ova ekipa ušla pre mesec i po dana i od tad su tu gotovo svakodnevno boravili i noćili. Stan je već nekoliko godina mesto gde se okupljaju takva i slična društva.

Stanari zgrade u čijem je dvorištu nađeno telo još u utorak su rekli kako su nekoliko puta prijavljivali policiji da se u dvorišnom stanu skuplja sumnjiva ekipa, koja je onde provalila. Često su iz stana čuli galamu, svađu, glasno pevanje, a po svemu sudeći, takvom ponašanju najčešće je kumovao alkohol.

U kakvom je odnosu, pak, osumnjičeni trojac bio s ubijenim još nije poznato, ali zna se da su svo četvoro često boravili u tom stanu i družili se.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Jutarnji.hr

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike