Sutkinja koja je odbila zahtev da monstrum ne prilazi Nizami, podnela prijavu protiv policije u Gradačcu!

17.08.2023

09:56

0

Numanovićeva je otvorila bolovanje, navodeći da se protiv nje vodi hajka

Sutkinja koja je odbila zahtev da monstrum ne prilazi Nizami, podnela prijavu protiv policije u Gradačcu!
Nermin Sulejmanović sa suprugom i ćerkom - Copyright Printscreen/Instagram/ironbb24

Sutkinja Lejla Numanović - koja je odbila zahtev policije u Gradačcu da monstrumu Nerminu Sulejmanoviću  zabrani prilaz Nizami Hećimović, koju je on pre pet dana brutalno likvidirao - podnela je u utorak prijavu Federalnoj upravi policije (FUP) protiv MUP TK i službenika policijske stanice u Gradačcu, saznaje portal "Avaza".

Numanovićeva je, i pored izjave nastradale Hećimovićeve i službene zabeleške pripadnika MUP-a TK, odbila zahtev da se nasilniku zabrani prilazak nevenčanoj supruzi zbog, kako je navela, nedostatka dokaza.

Međutim, nakon što je rešenje objavljeno u javnosti, Numanovićeva je otvorila bolovanje, navodeći da se protiv nje vodi hajka.

Ona je u prijavi FUP-u navela da nije mogla odrediti mere zabrane prilaska Nizami Hećimović jer joj policija u Gradačcu "nije dostavila materijalne dokaze".

U međuvremenu, Kancelarija disciplinskog tužioca Visokog sudskog i tužilačkog veća (VSTV) protiv nje je formirala predmet kako bi se ispitalo njeno postupanje. Sramno je obrazloženje predsednice suda u Gradačcu Spomenke Kojić da nisu imali sve dokaze, a zanemarili su osnov sumnje.

Da stvar bude gora, Kojićva je znala o kakvom se monstrumu radi, jer je radila na njegovim slučajevima.

Prošlo je šest dana od masakra koji je počinio Nermin Sulejmanović, pomahnitali ubica, u Gradačcu. On je ubio nevečanu suprugu Nizamu Hećimović, turske državljane oca i sina Đengiza i Denisa Ondera, a ranio je Đengizovu suprugu Harisu Onder, policajca Huseina Kotorića i Nedima Pamukovića.

Monstruozni čin ubijanja supruge je snimio i objavio na Instagramu.

Nakon toga odvezao se, kao što je već poznato, na farmu u mestu Ledenica Donja, gde je, okružen policijskim snagama, počinio samoubistvo.

 

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike