Monstruozno ubistvo u Bosni i dalje glavna vest u regionu! Telo ubice Nermina niko neće da preuzme, oglasio se i otac!

15.08.2023

10:55

0

Autor: J. S. J.

On je ubio nevečanu suprugu Nizamu Hećimović, turske državljane oca i sina Đengiza i Denisa Ondera, a ranio je suprugu Đengiza, Harisu Onder, policajca Huseina Kotorića i Nedima Pamukovića

Monstruozno ubistvo u Bosni i dalje glavna vest u regionu! Telo ubice Nermina niko neće da preuzme, oglasio se i otac!
Ubica iz Gradačca, Nermin Sulejmanović - Copyright Printscreen/Instagram/iron_bb24

Prošla su četiri dana od masakra koje je počinio Nermin Sulejmanović, pomahnitali ubica, u Gradačcu. On je ubio nevečanu suprugu Nizamu Hećimović, turske državljane oca i sina Đengiza i Denisa Ondera, a ranio je Đengizovu suprugu Harisu Onder, policajca Huseina Kotorića i Nedima Pamukovića.

Monstruozni čin ubijanja supruge je snimio i objavio na Instagramu.

Nakon toga odvezao se, kao što je već poznato, na farmu u mestu Ledenica Donja, gde je, okružen policijskim snagama, počinio samoubistvo.

Sada se postavlja pitanje gde će i kada će biti sahranjen, odnosno ukopan Sulejmanović. Kako saznaje „Avaz“, niko ne želi da preuzme njegovo telo, pa čak ni otac.

Njegovi „poznanici“ su repoterima „Avaza“, koji su u Gradačcu, kazali da je otac Nermina Sulejmanovića kazao: „Ne interesuje me to go**o.“

Zijada Vuković Pamuković, Nizamina tetka kod koje se žena sa bebom skrivala,  izjavila je da je Nermin Sulejmanović nekako uspeo da uđe u kuću i da joj je prislonio pištolj na glavu vičući: „Gde je?!“ 

On je svoju suprugu potom odveo u vikendicu. Majku svog detata prvo je pretukao, a potom ubio pucajući joj u glavu. Sve to snimao je na Instagramu.

Facebook/Instagram/iron_bb24
 

 

Slučaj je poprimio još strašnije razmere jer se ispostavilo da su u ceo slučaj umešane jedna policajka i sutkinja koja je donela rešenje kojim se odbija zabrana prilaska za Nermina Sulejamnovića supruzi koju je brutalno ubio.

Mediji iz Bosne i Hercegovine navode da je Dženana Nerminu otkrila lokaciju na kojoj se nalazila njegova nevenčana supruga sa detetom, a Lejla je sudija koja je odbila zahtev žrtve za zabranu prilaska.

Printscreen/Instagram/iron_bb24
 

 

Podsećamo, Nermin je ubio Nizamu Sulejmanović nakon što ga je prijavila policiji zbog nasilja u porodici.

Nermin Sulejmanović odranije je bio poznat organima gonjenja, jer u dugogodišnjoj kriminalnoj karijeri ima niz teških dela.

Tokom 2016. godine za njim je Kantonalni sud u Tuzli raspisao međunarodnu poternicu zbog nasilničkog ponašanja nad policajcem. Najpoznatiji je po tome što je 2014. godine uhapšen u velikoj policijskoj akciji "Nikita" zajedno sa još 10 dilera. Oni su pokušali da prokrijumčare čak 806 kilograma "trave" iz BiH za Hrvatsku. Organizator svega je bio Albanac Gjovalin Vuksanaj.

Godine 2014. bio je uhapšen u Gradačcu kao član kriminalne grupe Emira Kodžage. Na teret im je stavljeno da su se godinama bavili trgovinom drogom.

Sulejmanović je više puta privođen zbog tuča i nasilničkog ponašanja, a na društvenim mrežama je objavljivao svoje slike na kojima se vidi kako ga policija vodi s lisicama. 

Bonus video

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike