Potresna poruka vlasnika teretane iz Gradačca koji je spasio bebu iz lokve krvi: "Izvini, Nizama, svi smo zakazali"

14.08.2023

11:35

0

Autor: I.K.

Nakon što je spasio bebu, Emiru su počele da stižu preteće poruke

Potresna poruka vlasnika teretane iz Gradačca koji je spasio bebu iz lokve krvi: "Izvini, Nizama, svi smo zakazali"
Emir Džinović - Copyright Printscreen/Društvene mreže

Emir Džinović, vlasnik teretane u kojoj je ubica iz Gradačca Nermin Sulejmanović radio kao fitnes trener, i koji je posle stravičnog zločina koji je potresao region spasio bebu iz lokve krvi, ponovo se oglasio na društvenim mrežama potresnom porukom.

- Pokušao sam, dao sam sebe, rizikovao život svoj, spasen je mali anđeo. Nizama, drago mi je što sam te poznavao, tvoj osmeh ću zauvek pamtiti, tvoj glas u mojoj glavi će odjekivati. Izvini, Nizama, svi smo zakazali. Da te Alah u dženet uvede, ženo, kraljice - napisao je Emir.

Ovaj mladić oglasio se posle zločina, te obavestio javnost da je "spasio bebu koja je bila spuštena na pod u lokvu krvi".

- Sada je kod mene, na sigurnom. Prizor je bio jeziv. Nesrećnu suprugu je isprebijao, bila je neprepoznatljiva. Mi se znamo dugo, on je radio kod mene, nikad nikakvih problema nije bilo. Ne znam kako je došlo do ovoga - rekao je tada.

U Republici Srpskoj u sredu Dan žalosti zbog tragedije u Gradačcu

Vlada Republike Srpske danas je proglasila sredu, 16. avgust, Danom žalosti u Republici Srpskoj zbog tragičnih događaja u Gradačcu.
"Vlada Republike Srpske donela je danas, na telefonskoj sednici odluku da se 16. avgust proglasi Danom žalosti u Republici Srpskoj zbog tragičnih i nemilih događaja koji su se dogodili u Gradačcu", saopšteno je iz Biroa Vlade Srpske za odnose sa javnošću.
Dodaje se da Vlada Republike Srpske očekuje da istu odluku donese i Vlada FBiH, prenosi Srna.
I Savet ministara trebalo bi da na današnjoj vanrednoj telefonskoj sednici razmotri predlog odluke o proglašenju 16. avgusta Danom žalosti u BiH zbog trostrukog ubistva u Gradačcu, rečeno je Srni u Savetu ministara.

Beba je zbrinuta u bolnici u Tuzli i utvrđeno je da nije povređena. O njenoj daljoj sudbini odlučiće socijalna služba.

Nakon što je spasio bebu, Emiru su počele da stižu preteće poruke.

- Od večeras je na tebe otvoren lov, samo da znaš - napisao je muškarac u poruci.

Mnogi su na mrežama Emira optužili da je zapravo pomogao i podržavao ubicu, što je on demantovao.

Printscreen AP Photo/Amel Emric
 

 

Nermin Sulejmanović počinio je trostruko ubistvo. Prvo je ubio nevenčanu suprugu Nizamu Hećimović, koju je prethodno teško povredio, a zločin je prenosio uživo na društvenim mrežama. On je ranije prijavljivan za nasilje u porodici, a trenutno se sprovodi istraga o tome da li je bilo propusta u radu i kako je ubica saznao adresu na kojoj su se nalazile beba i Nizama, koja se sakrila od nasilnika.

Nakon što je pretukao i ubio nevenčanu suprugu, Nermin je ubio još dvoje ljudi, oca i sina (23), turske državljane, Ondera i  Denisa Džengiza. U krvavom piru je ranjena majka i supruga ubijenih, koja se nalazi na Klinici za anesteziologiju i reanimatologiju u Tuzli i koja se oporavlja od teških povreda.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike