Mladić koji je spasao bebu iz lokve krvi posle stravičnog zločina, dobija pretnje smrću

12.08.2023

11:41

0

Autor: I.K.

Emir je nakon zločina došao na lice mesta gde je zatekao bebu nesrećne žene, kako leži u lokvi krvi

Mladić koji je spasao bebu iz lokve krvi posle stravičnog zločina, dobija pretnje smrću
Copyright Printscreen/Youtube/Trainspotter Žera

Vlasnik teretane Emir Džinović iz Gradačca, koji je spasao bebu iz lokve krvi, nakon stravičnog zločina koji je počinio trostruki ubica Nermin Sulejmanović, suočava se sa stravičnim pretnjama. 

Naime, ubica iz Gradačca, Nermin Sulejmanović, radio je kao instruktor u Emirovoj teretani, a sada je objavio na društvenim mrežama kakve mu jezive pretnje stižu.

- Od večeras je na tebe otvoren lov, samo da znaš - napisao mu je u poruci muškarac.

Emir je, inače, posle zločina, kada je Nermin Sulejmanović, prenoseći sve uživo na mrežama, usrmtio nevenčanu suprugu Nizamu Hećimović i još dve osobe, došao na lice mesta gde je zatekao bebu nesrećne žene, kako leži u lokvi krvi.

-Da, spasao sam bebu, bila je spuštena na pod u lokvu krvi. Sada je kod mene, na sigurnom... Prizor je bio jeziv. Nesrećnu suprugu je isprebijao, bila je neprepoznatljiva. Mi se znamo dugo, on je radio kod mene, nikad nikakvih problema nije bilo. Ne znam kako je došlo do ovoga – rekao je on.

Nakon što je pretukao i ubio svoju nevenčanu suprugu, Nermin je ubio još dvoje ljudi, oca i sina (23), turske državljane, Džengiz Ondera i Džengiz Denisa. U krvavom piru je ranjena i majka, odnosno supruga ubijenih, koja se nalazi u životnoj opasnosti na Klinici za anesteziologiju i reanimatologiju u Tuzli.

Nizama Hećimović objavila je neposredno pred ubistvo dirljivu poruku posvećenu svom detetu.

- Beba će učiniti ljubav jačom, dane kraće, noći duže, novac manji, dom sretniji, odeću otrcaniju, prošlost zaboravljenu i budućnost za koju vredi živeti - napisala je Nizama u posveti.

Podsetimo, Nermin Sulejmanović je prvo pretukao, a potom i ubio nevenčanu suprugu, koja je prethodno pobegla od njega i prijavila ga za nasilje, a sve je prenosio uživo putem društvenih mreža. Odranije je poznat organima gonjenja, a u dugogodišnjoj kriminalnoj karijeri ima niz teških dela.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike