"Budućnost za koju vredi živeti": Poslednja objava supruge monstruma iz Gradačca

12.08.2023

08:43

0

Nizamu Hećimović juče je ubio Nermin Sulejmanović dok je njihova ćerka ležala u lokvi krvi i plakala

"Budućnost za koju vredi živeti": Poslednja objava supruge monstruma iz Gradačca
Nermin Sulejmanović sa suprugom i ćerkom - Copyright Printscreen/Instagram/ironbb24

Nevenčana supruga Nermina Sulejmanovića (35), Nizama Hećimović, koja je ubijena u krvavom piru svog supruga, poslednjom objavom na društvenim mrežama obratila se svojoj bebi, devojčici za čiji život se bojala i u poslednjim trenucima, a čijoj svetloj budućnosti se nadala svakog dana.

- Beba će učiniti ljubav jačom, dane kraće, noći duže, novac manji, dom sretniji, odeću otrcaniju, prošlost zaboravljenu i budućnost za koju vredi živeti - napisala je Nizama u posveti svom detetu, nadajući se najboljem.

Foto: Printscreen
 

 

Podsećamo, Nermin Sulejmanović, koji je juče počinio trostruko ubistvo, počevši od svoje nevenčane supruge Nizame Hećimović, već je prijavljivan policiji za nasilje u porodici.

- Ima prijava za nasilje. Međutim, ono što moramo reći, jeste da su se uvek koristile prednosti zakona, odnosno odustajalo se od svedočenja vezano za krivično delo nasilje u porodici. Dakle, radi se o višestruko osuđivanoj osobi koja je odranije poznata policiji i Tužilaštvu - rekao je za tamošnje medije portparol Tuzlanskog tužilaštva, Admir Arnautović.

Ubio je svoju suprugu ispred vikendice u mestu Sibovac, nedaleko od Gradačca, dok je njihova ćerka ležala u lokvi krvi i plakala.

Sulejmanović je snimao svoju nevenčanu suprugu nakon što je pretučena, prilikom čega je uzeo pištolj ispalio metak. Nedugo potom zločina koji je javno prenosio preko društvene mreže Instagram, on se oglasio uživo na pomenutoj mreži i pretio novim ubistvima.

Nedugo potom, ubica je presudio sebi i to pred policijskom patrolom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike