Novi detalji stravičnog zločina u Gradačcu: Žena svirepog ubice se krila kod tetke, on je oteo, pa odveo u vikendicu gde ju je ubio!

11.08.2023

21:31

0

Sulejmanović je krvavi pir počeo u gradu

Novi detalji stravičnog zločina u Gradačcu: Žena svirepog ubice se krila kod tetke, on je oteo, pa odveo u vikendicu gde ju je ubio!
Nermin Sulejmanović sa suprugom i ćerkom - Copyright Printscreen/Instagram/ironbb24

Nevzeta Hećimović, žena koju je Nermin Sulejmanović brutalno pretukao pa usmrtio pucnjem iz pištolja, skrivala se kod svoje tetke u kući. 

Sulejmanović je krvavi pir počeo u gradu, a potom je došao u ovu kuću gde je oteo Nevzetu i ranio njenog rođaka, koji je zadobio povrede ekstremiteta i nije životno ugrožen. 

Prema novim informacijama, monstrum je oteo Nevzetu i odveo u vikendicu u Šibovac gde ju je brutalno pretukao i potom ubio!

AP Photo
 

Podsetimo, Sulejmanović je na društvenoj mreži Instagram danas uživo prenosio uznemirujući sadržaj - na snimku se videlo kako uzima pištolj i ispaljuje metak u čelo ženskoj osobi, čije je lice bilo izobličeno od udaraca. 

Takođe, na videu se mogao čuti i plač deteta koje se nalazilo u neposrednoj blizini.

Zatim, on je priznao da je ubio još dve osobe. 

Nedugo nakon toga, Sulejmanović je izvršio ubistvo pucajući sebi u glavu.

Ko je ubica iz Gradačca?

Printscreen/Instagram/iron_bb24
Nermin Sulejmanović

Nermin Sulejmanović od ranije je poznat organima gonjenja. On u dugogodišnjoj kriminalnoj karijeri ima niz teških dela.

Tokom 2016. godine za njim je Kantonalni sud u Tuzli raspisao međunarodnu poternicu zbog nasilničkog ponašanja nad policajcem. Najpoznatiji je po tome što je 2014. godine uhapšen u velikoj policijskoj akciji "Nikita" zajedno sa još 10 dilera. Oni su pokušali da prokrijumčare čak 806 kilograma trave iz BiH za Hrvatsku. Organizator svega je bio Albanac Gjovalin Vuksanaj.

Ranije, 2014. godine, je bio uhapšen u Gradačcu kao član kriminalne grupe Emira Kodžage. Na teret im je stavljeno da su se godinama bavili trgovinom droge.Sulejmanović je više puta privođen radi tuča i nasilničkog ponašanja, a na društvenim mrežama je objavljivao i svoje slike na kojima se vidi kako ga policija vodi s lisicama. 

Osim kriminalnog, Sulejmanović ima i sportsku pozadinu. Prošlog leta je u Pragu osvojio prvo mesto u bodibilding takmičenju. U pitanju je bilo međunarodno takmičenje IFBB diamond cup, piše sarajevski portal Raport.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike