Pedofili vrebaju na hrvatskom primorju! Snimali decu dok se tuširaju, jedan od njih slikao i u nudističkom kampu

11.06.2023

13:55

0

Policajci su u cilju pronalaska predmeta koji se povezuju s izvršenjem krivičnog dela dela u oba slučaja obavili pretragu prostora, vozila i mobilnih uređaja koje osumnjičeni koriste

Pedofili vrebaju na hrvatskom primorju! Snimali decu dok se tuširaju, jedan od njih slikao i u nudističkom kampu
Galeb - Copyright Pixabay

Istarska policija uhapsila je 61-godišnjeg Nemca i 57-godišnjeg Belgijanca koje se sumnjiče da su u odvojenim slučajevima u Puli i Rovinju snimali nagu decu.

Pulska policija nemačkog državljanina tereti za iskorišćavanje dece za pornografiju jer je 7. juna oko 19 sati u kampu na području Premanture snimao nago dete koje se tuširalo.

Takođe, rovinjska policija uhapsila je belgijskog državljanina zbog sumnje da je takođe istog dana u poslepodnevnim satima mobilnim telefonom u nudističkom kampu snimao i fotografisao decu, prenosi Hina.

Foto: Pixabay
 

 

Radnici obezbeđenja su ga ubrzo zaustavili i zadržali do dolaska policijskih službenika, koji su muškarca potom uhapsili i priveli u policijsku stanicu, saopštila je danas istarska policija.

Policajci su u cilju pronalaska predmeta koji se povezuju s izvršenjem krivičnog dela dela u oba slučaja obavili pretragu prostora, vozila i mobilnih uređaja koje osumnjičeni koriste.

Oni su nakon kriminalističke istrage privedeni u pritvorsku jedinicu.

Ovo inače nije prvi put da se ovako nešto dešava na hrvatskom primorju.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24edam/Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike