Uhapšen pedofil u Rovinju: Austrijanac snimao nagu decu na plaži!

31.05.2023

16:12

0

Osumnjičeni je u događaju lakše povređen

Uhapšen pedofil u Rovinju: Austrijanac snimao nagu decu na plaži!
Ilustracija - Copyright Profimedia

Rovinjska policija privela je austrijskog državljanina, koji je mobilnim telefonom fotografisao golu decu na plaži i podnela krivičnu prijavu zbog iskorišćavanja dece za pornografiju, objavila je danas istarska policija.

Policija navodi da su u ponedeljak oko 15.20 gosti jednog naturističkog kampa na području Rovinja primetili muškarca koji se ponašao čudno u blizini dece kod vodenog tobogana, prenela je Hina.

Navodi se da je 63-godišnji muškarac mobilnim telefonom snimao nagu decu, a kada mu je prišao pripadnik obezbeđenja, kojeg su pozvali gosti kampa, počeo je da beži.

Obezbeđenje kampa ga je ubrzo zaustavilo i zadržalo do dolaska policije, koja ga je uhapsila i privela u policijsku stanicu.

Osumnjičeni je u događaju lakše povređen.

Kako bi pronašli predmete, koji bi bili povezani s krivičnim delom, policija je, uz sudski nalog, pretražila prostor, vozilo i mobilni aparat, koji je Austrijanac koristio, i pronašla inkriminišući sadržaj.

Austrijanac je po dovršetku kriminalističke istrage u utorak uveče priveden u pritvorsku jedinicu istarske Policijske uprave.

Bonus video:

 


 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike