Elitne prostitutke uhapšene u Loznici: Devojke ucenjivale biznismene, a sve otkriveno kad su od policajca tražile pola miliona evra!

25.03.2023

19:15

0

Autor: Mi. S.

Nekoliko prostitutki navodno uhapšeno, a policija se zvanično nije oglašavala ovim povodom

Elitne prostitutke uhapšene u Loznici: Devojke ucenjivale biznismene, a sve otkriveno kad su od policajca tražile pola miliona evra!
Ilustracija - Copyright Profimedia

Elitna prostitucija u koju su navodno uključene devojke iz Loznice i okolnog Krupnja razotkrivena je nedavno, a o njoj danima bruje društvene mreže, ali i žitelji Loznice i okoline. Navodno sve su razotkrili policajci iz Beograda, zaduženi za tu oblast, ali zvaničnog saopštenja i dalje nema, iako se o ovoj temi uveliko priča zbog novca koji su navodno uzimale prostitke, ali i njihovih klijenata, koji su navodno postali mete za ucenu.

Policijske uprave iz Loznice i Šapca nisu se oglašavale ovim povodom, kao ni MUP Srbije, ali se u javnosti pominju imena više devojaka koje su otkrivene u bavljenju najstarijim zanatom na svetu i to ne samo u lozničkom kraju već i u Republici Srpskoj. Neke od navodnih prostitutki, kako se priča, boravile su obližnjem mestu Šepak kod Zvornika, gde su ih navodno čekali klijenti iz Turske koji su za seksualne usluge plaćali i po nekoliko stotina evra.

Foto:Profimedia
Ilustracija

Čaršija u Loznici javno raspreda o tome ko su podvodačice i podvođači, kao i kako čitav posao funkcioniše. Reč je, kako kažu, o poslu koji je u ekspanziji, jer ima onih koji su spremni da plate koliko god neke devojke traže. Navodno su u pitanju tajkuni i njihovi naslednici, kao i dileri droge i oni koji, inače, zarađuju veliki novac.

Kolege pojedinih žena u u Loznici i okolini pitali su se kako su one najednom postale bogate i počele luksuzno da se oblače, džipovima da dolaze na posao, stalno negde da putuju po svetu i imaju nove stanove. Sve je posle otkrivanja elitne prostitucije postalo jasnije, a navodno je reč o osobama sa velikim egom.

Prema nezvaničnim informacijama iz policije, jedan ugledni Lozničanin, inače rukovodilac važne državne službe, prijavljivao im je da ga neke devojke ucenjuju i traže velike sume novca ili da ih zaposli, jer će ga u protivnom odati i ženi i deci. Neke od prostitutki otišle su toliko daleko, jer su nedavno navodno pokušale da ucene aktivnog policajca, koji ima veliki biznis i zarađuje milione, kome su tražile čak pola miliona evra.

Policajac je angažovao kolege i sve je razotkrivene, a neke od prostitutki su navodno i uhapšene, a u Loznici i okolini uveliko se pominju njihova imena.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike