Mladić (22) divljao ulicama Zagreba: Bežao od policije, prošao 12 puta kroz crveno svetlo i vozio u suprotnom smeru!

14.04.2023

12:31

0

Autor: M.M.

Tereti se za nasilničku vožnju zbog čega bi mogao da dobije do tri godine zatvora

Mladić (22) divljao ulicama Zagreba: Bežao od policije, prošao 12 puta kroz crveno svetlo i vozio u suprotnom smeru!
Ilustracija - Copyright Profimedia

Mladić (22) je uhapšen u Zagrebu nakon što je u gluvo doba noći između subote i nedelje divljao ulicama bez vozačke dozvole. On je bežao od policije kroz ceo Novi Zagreb, kršio saobraćajne propise, piše Jutarnji list.

Istražni sudija Županijskog suda u Velikoj Gorici poslala ga je u zatvor na 30 dana, nakon predloga novozagrebačkog tužilaštva za njegovim pritvaranjem.

Tereti se za nasilničku vožnju zbog čega bi mogao da dobije do tri godine zatvora, a prema dosad utvrđenom, 22-godišnjak je oko jedan sat posle ponoći 8. aprila divljao po ulicama, nakon čega je policija pokušala ga zaustavi.

Mladić je nastavio nonšalantno vožnju, prošao kroz crveno svetlo, a policija ga je uz rotaciju jurila do drugog dela grada.

Usled neprilagođene brzine, momak je izgubio kontrolu nad vozilom pa je sleteo na proširenje mosta i naleteo levim bočnim delom vozila na betonski nosač nadvožnjaka i stao. 

Policija ga je opkolila i odvela na kriminalističko istraživanje koje je, između ostalog, pokazalo i da je posrnuli mladić čak 12 puta tokom bega prošao kroz crvena svetla na semaforu, a na toj ruti kretanja čak u sedam navrata vozio je u suprotnom, zabranjenom pravcu.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike