Tragedija u Brčkom: Dečaka (15) ubio vršnjak iz vazdušne puške

04.04.2023

14:08

0

Iz hitne medicinske službe potvrđeno je da su primili poziv u kome je rečeno da je dečak pogođen prilikom nesmotrenog korišćenja vazdušne puške

Tragedija u Brčkom: Dečaka (15) ubio vršnjak iz vazdušne puške
Ilustracija - Copyright Pixabay

U pucnjavi u Brčkom sinoć je stradao maloletnik (15), a kako se nezvanično saznaje, dečaka je upucao vršnjak prilikom nesmotrenog korišćenja vazdušne puške.

Portparol Policije Brčko distrikta BiH Dževida Hukičević potvrdila da je sinoć u 19.51 iz službe Hitne medicinske pomoći policiji prijavljen događaj u naselju Ilićka, čiji su akteri bili maloletne osobe, a koji je za posledice imao tragičan ishod.

Iz hitne medicinske službe Brčko distrikta BiH doktor Jasna Bradonjić potvrdila je da su primili poziv u kome je rečeno da je dečak pogođen prilikom nesmotrenog korišćenja vazdušne puške, prenosi Srpskainfo.

- Ekipa medicinske pomoći izašla je na teren i nesrećni dečak je prevezen u brčansku Bolnicu gde je dežurni hirurg konstatovao smrt maloletnog deteta - rekla je Bradonjić.

Iz Tužilaštva Brčko distrikta BiH saopštili su da je naređena obdukcija tela petnaestogodišnjaka kako bi bio utvrđen uzrok smrti.

Kako nezvanično saznaje Hit televizija, pod još nerazjašnjenim okolnostima došlo je do ustrela vazdušnom puškom. Nakon što je slučaj prijavljen policiji i Medicinskom centru, dečak je prevezen na odeljenje hirurgije, gdje je pokušana reanimacija.

Prema rečima hirurga Darka Lazića, dečak je dovezen sa prostrelom donjeg dela srca, a projektil nepoznatog porekla oštetio je plućno krilo.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Srpska info

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike