Kamenjem gađali srpsku decu: Mahali ratnim zastavama BiH pa napali autobus mladih sportista iz Bijeljine (VIDEO)

02.03.2023

19:35

0

Predsednik Skupštine Brčko distrikta BiH, Siniša Milić, osudio je ovaj incident i tražio od policije da hitno istraži ovaj vandalski čin

Kamenjem gađali srpsku decu: Mahali ratnim zastavama BiH pa napali autobus mladih sportista iz Bijeljine (VIDEO)
Copyright Prinscreen/Facebook/Moja Bijeljina

Prošle noći se dogodio veliki incident u Brčkom kada je autobus u kojem su bili juniori KMF Radnika iz Bijeljine napadnut kamenjem dok su se vozili na četvrtfinalnu utakmicu Kupa Republike Srpske u malom fudbalu protiv KMF Brčko zdravlja.

Prvi incident se desio tokom same utakmice između ova dva tima, kada su huligani sa zastavama sa ljiljanima vređali gostujuće igrače, a utakmica je bila prekinuta u 32. minutu, nakon što su huligani izbačeni iz dvorane.

 

 

Međutim, nakon utakmice, huligani su sačekali autobus sa igračima Radnika i gađali ga kamenicama. Samo pukom srećom, niko nije ozbiljnije povređen u ovom napadu.

KMF Radnik je pozvao Fudbalski savez Republike Srpske, FS BiH, medije i institucije da kazne i osude ovaj napad i identifikuju počinioce.

Predsednik Skupštine Brčko distrikta BiH, Siniša Milić, takođe je osudio ovaj incident i tražio od policije da hitno istraži ovaj vandalski čin.

Ministarstvo porodice, omladine i sporta entiteta RS takođe je osudilo napad na igrače KMF Radnik iz Bijeljine i pozvalo nadležne da deluju kako bi se izbegle ozbiljnije posledice.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike