SNP doneo odluku: Na izborima podržavamo Andriju Mandića!

01.03.2023

12:15

0

Autor: M. I.

Glavni odbor je usvojio kalendar održavanja izbornih konferencija u onim gradovima gde nisu izabrani novi opštinski odbori i da te izborne konferencije budu održane u što kraćem roku, saopšteno je iz SNP

SNP doneo odluku: Na izborima podržavamo Andriju Mandića!
Copyright Ilustracija/Printscreen/Youtube/RTCG - Zvanični kanal/Wikipedia

Glavni odbor Socijalističke narodne partije Crne Gore je odlučio da na predsedničkim izborima da podršku Andriji Mandiću, kandidatu Demokratskog fronta, saopšteno je iz te partije.

Glavni odbor SNP je na sednici analizirao aktuelnu političku situaciju u susret predsedničkim izborima 19. marta.

- Dominirala je priča da je bilo neophodno napraviti dogovor u sklopu parlamentarne većine 30. avgusta 2020. godine oko zajedničkog predsedničkog kandidata. Kako nije došlo do te realizacije, gdje je bila prilika da takav kandidat ostvari izuzetno značajan rezultat i u prvom krugu, Glavni odbor je odlučio da da podršku Andriji Mandiću, kandidatu Demokratskog Fronta na predsedničkim izborima", poručili su iz SNP-a.

Glavni odbor SNP-a je, kako kažu, doneo zaključak da se u drugom krugu podrazumeva da će se dati podrška onom kandidatu koji nije kandidat DPS-a.

- Osim ovoga, Glavni odbor je usvojio kalendar održavanja izbornih konferencija u onim gradovima gde nisu izabrani novi opštinski odbori i da te izborne konferencije budu održane u što kraćem roku - saopšteno je iz SNP-a.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike