Mandić: Mnogo bi mi značila podrška SNP-a u ovoj borbi za pomirenje i budućnost Crne Gore

28.02.2023

11:33

0

Na ovu saradnju pozivaju i naši članovi, simpatizeri, svi oni koji znaju da će to zajedništvo nesumnjivo dovesti do pobede, kazao je Mandić

Mandić: Mnogo bi mi značila podrška SNP-a u ovoj borbi za pomirenje i budućnost Crne Gore
Andrija Mandić - Copyright Printscreen/Youtube/ADRIA TV Montenegro

Mnogo bi mi značila podrška Socijalističke narodne partije u ovoj važnoj borbi za pomirenje i budućnost Crne Gore, pa da se i na taj način ponovo objedine snage iz koalicije koja je pobedila na izborima 2020. godine, izjavio je kandidat Demokratskog fronta za predsednika Crne Gore Andrija Mandić.

Mandić smatra da SNP kao partija koja se od osnivanja borila protiv autokratskog režima treba da bude deo nove velike pobede.

Printscreen/YouTube/RTCG
 

- Verujem da SNP treba da bude značajan deo ove velike pobede koja će konačno dovesti do toga da Crna Gora bude država svih njenih građana. SNP se od svog osnivanja borila protiv autokratskog režima, i njihovo učešće je višestruko važno, kako bi i u ovom završnom činu svi bili zajedno - kazao je on.

Lider DF-a ističe da na saradnju sa SNP-om poziva i članstvo ova dva politička subjekta.

- Na ovu saradnju pozivaju i naši članovi, simpatizeri, svi oni koji znaju da će to zajedništvo nesumnjivo dovesti do pobede - zaključio je Mandić u izjavi za Borbu.

Socijalisticka narodna partija danas će održati sednicu Glavnog odbora na kojoj će doneti odluku koga će podržati na predstojećim predsedničkim izborima.

Predsednički izbori zakazani su za 19. mart, a prvi je potpise za kandidaturu uspeo da skupi upravo Andrija Mandić.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: borba.me

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike