"Bez trunke srama": Rezervni kandidat Pokreta "Evropa sad" pozivao na zatvaranje ski-centra, pa se posle hvalio otvaranjem žičare

28.02.2023

15:37

0

Deset godina sam radio u banci i nijednom u 30 godina nije uložila u ski-centar ispod 2.000 metara nadmorske visine jer su to nerentabilni projekti, izjavio je Milatović

"Bez trunke srama": Rezervni kandidat Pokreta "Evropa sad" pozivao na zatvaranje ski-centra, pa se posle hvalio otvaranjem žičare
Jakov Milatović - Copyright Printscreen/YouTube/RTCG - Zvanični kanal

Posle skandala sa državljanstvom i prebivalištem u Srbiji koje je pokušao da sakrije Milojko Spajić, i rezervni kandidat Pokreta "Evropa sad" Jakov Milatović uhvaćen je u neistini.

Na društvenim mrežama se pojavio snimak koji pokazuje da je on prvo tvrdio da niko ne ulaže u ski-centre koji se nalaze ispod 2.000 metara nadmorske visine.

- Deset godina sam radio u banci i nijednom u 30 godina nije uložila u ski-centar ispod 2.000 metara nadmorske visine, jer su to nerentabilni projekti - izjavio je Milatović.

Rezervni kandidat Pokreta "Evropa sad" time je hteo da kaže da ski-centre "1450" i "1600" u Kolašinu treba zatvoriti. A onda je, veoma brzo posle toga, upravo Milatović došao na otvaranje žičare K7, koja povezuje ove centre u Kolašinu.

Dakle, bez imalo blama rezervni kandidat Pokreta "Evropa sad" je došao na otvaranje žičare koju je hteo da ugasi!?

- Da li Crnoj Gori treba ovakav predsednik? Bez trunke srama i obraza – navodi se u snimku koji kruži društvenim mrežama.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike