Ona je tempirana bomba zbog svog psihičkog stanja: Novi detalji napada pacijentkinje na psihijatra

30.01.2023

09:08

0

Autor: M.M.

Tek treba ustanoviti u kakvom je stanju bila pacijentkinja koja ju je napala, a reč je o ženi koja radi u jednoj obrazovnoj ustanovi

Ona je tempirana bomba zbog svog psihičkog stanja: Novi detalji napada pacijentkinje na psihijatra
Ilustracija - Copyright Profimedia

U subotu je 37-godišnja pacijentkinja napala nožem doktorku psihijatra prim. dr. sc. Elviru Koić u njenoj ordinaciji u Virovitici i iživljavala se nad njom  Policiju je obavestio neko od građana, a policajci i hitna pomoć došli su gotovo istovremeno i poznatu doktorku prevezli u virovitičku Opštu bolnicu. Ona je operisana i njeno stanje je stabilno, iako ima ubode po gotovo celom telu.

Na sreću, uglavnom je rečo  površinskim povredama.

"Tempirana bomba"

Kako prenosi Jutarnji list, žena koja je napala je bila "tempirana bomba" zbog svog psihičkog stanja, a što je tačno bio okidač za napad policija još nije ustanovila. Prim. dr. sc. Elvira Koić upravnica je Odeljenja za socijalnu psihijatriju u Neuropsihijatrijskoj bolnici "Dr. Ivan Barbot" u Popovači, a vodi i svoju privatnu ordinaciju. U permanentnoj je edukaciji, piše stručne i naučne radove.

O svemu se oglasila i PU virovitičko-podravska.

- U subotu oko 17.15 sati u Virovitici došlo je do napada nožem od strane 37-godišnjakinje koja je nanela povrede 58-godišnjakinji. Vezano za navedeno policijski službenici su pod prisilom uhapsili 37-godišnjakinju, te je u toku provođenje kriminalističkog istraživanja - izvestila je policija.

Profimedia
 

Inače, dr. Koić nekad je radila u Opštoj bolnici u Virovitici. Napad je zgrozio njene kolege koji su šokirani činjenicom da je doktorku u ordinaciji napala pacijentkinja. Prema neslužbenim informacijama, povod je možda i neka banalnost, a ono što je posebno zgrozilo i policajce jeste prizor koji su zatekli u ordinaciji u kojoj je doktorka napadnuta.

Tek treba ustanoviti u kakvom je stanju bila pacijentkinja koja ju je napala, a kako prenosi Jutarnji list, reč je o ženi koja radi u jednoj obrazovnoj ustanovi. Kada će biti privedena pritvorskom nadzorniku, još nije poznato. Ceo slučaj sad vodi tužilaštvo, koje zasad nije dalo službeno saopštenje o napadu na doktorku, jer je osumnjičena još bila pod nadzorom lekara.

Pacijentkinja koja je napala dr Elviru Koić radi kao sekretarica u jednoj obrazovnoj ustanovi, neslužbeno saznaje Jutarnji list, i bila je, kažu, problematična osoba.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike