Horor u ordinaciji u Hrvatskoj! Poznatog psihijatra izbola pacijentkinja, napad trajao čak pola sata

29.01.2023

09:48

0

Autor: J. S. J.

Horor u ordinaciji u Hrvatskoj! Poznatog psihijatra izbola pacijentkinja, napad trajao čak pola sata
1649677540cacak-bolnica-hodnici-fotorina1 - Copyright RINA

Nesvakidašnji zločin se dogodio u subotu popodne u Virovitici.

Poznatog psihijatra Elviru Koić je nožem izbola pacijentkinja u subotu oko 17 sati u njenoj privatnoj ordinaciji u Virovitici. Žena je operisana iste večeri i stabilno je. 

- Doktorka je dobro, operacija je dobro prošla. Zadobila je više povreda, ali niti jedna nije bila opasna po život. Sreća u nesreći je da je njena privatna ordinacija gotovo na samom ulazu u bolnicu, pa smo brzo odreagovali - rekao je za "Večernji list" Dinko Blažević, direktor Opšte bolnice Virovitica.

Napad 37-godišnje pacijentkinje nožem je trajao čak pola sata, a policiju su alarmrale komšije koje su čule buku i naslutili da se nešto loše događa u ordinaciji dr Koić, prenosi "Včernji list.

Žena koja ju je napala je uhapšena, a slučaj dalje vodi Županijsko državno tužilaštvo u Bjelovaru. Pretpostavlja se da će je teretiti za pokušaj ubistva.

Elvira Koić je specijalizirala psihijatriju na KBC Rebro u Zagrebu.

Kao psihijatar opšte prakse u Opštoj bolnici u Virovitici postala je primarijus i subspecijalista socijalne psihijatrije i psihijatrije u zajednici. Aktivni je član različitih stručnih lekarskih društava i udruženja civilnog društva, a i na čelu je Hrvatskog udruženja  za prevenciju suicida (HUPS). Načelnik je odeljenja za socijalnu psihijatriju u neuropsihijatrijskoj bolnici Dr. Ivan Barbot u Popovači, a vodi i svoju privatnu ordinaciju u Virovitici.

 

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike