Ovo je prethodilo skandalu u Sarajevu: Deca tokom utakmice skandirala "Ubij Srbina" (VIDEO)

14.01.2023

19:20

0

Autor: Milica Mališ

Ovaj incident prethodio je napadu huligana na srpsku decu i njihove roditelje

Ovo je prethodilo skandalu u Sarajevu:  Deca tokom utakmice skandirala "Ubij Srbina" (VIDEO)
Copyright Foto:Printskrin/Tviter/@Sportcomm2

Danas se tokom utakmice na fudbalskom turniru za dečake "Šampion junior kup" u Sarajevu dogodio sraman čin. 

Naime, na mrežama se pojavio snimak za koji se tvrdi da je nastao jutros na kom se vidi kako grupa dečaka skandira "Ubij Srbina", a nakon određenog vremena došlo je do incidenta u kome su napadnuti roditelji učesnika iz Beograda.

Pretpostavlja se da su dečaci koji su skandirali ove užasne reči iz nekog kluba iz BiH. Oni su se zagrlili su se dok su stajali pored terena i počeli da skaču i skandiraju "Ubij Srbina".

 

 

Utakmica se po svemu sudeći, ili barem dok traje ovaj snimak, nije prekinula, a u jednom trenutku se čuje kako im muški glas dobacuje "Ej, ko ti je to rekao da pevaš?".

Ne zna se ko je muškarac koji je reagovao, ali je očito bio šokiran kada je čuo da deca skandiraju ovako uvredljive reči.

Podsetimo, danas je u Sarajevu došlo do incidenta kada je grupa navijača nasrnula prvo na decu, a potom i njihove roditelje zbog isticanja zastave.

- U jednom trenutku roditelji FK Zvezdara su imali zastavu. Nismo imali nikakvu nameru bilo koga da provociramo. Iznenada, jedna grupa je ušla i napala nas suzavcem i htela je da otme zastavu - ispričao je jedan od roditelja mladih fudbalera FK Zvezdara, prenosi Klix.ba.

Kako je rekao, oni su krenuli za njima ali napolju ih je dočekala još veća grupa koja je bila maskirana, a imali su baklje i noževe.

Tada su ih ponovo napali a jednog roditelja su povredili nožem. Oni se više ne osećaju sigurno i razmišljaju da se povuku s turnira.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike