Filmska potera u Hrvatskoj: Vozio bez dozvole u suprotnom smeru, odbio alkotest pa udario u policijski auto i pokušao da pobegne

14.01.2023

11:34

0

Autor: 24sedam

Vozač je smešten u posebne prostorije policije i protiv njega će biti podneta prekršajna prijava

Filmska potera u Hrvatskoj: Vozio bez dozvole u suprotnom smeru, odbio alkotest pa udario u policijski auto i pokušao da pobegne
Hrvatska policija/Ilustracija - Copyright Profimedia

Hrvatski policajci su tokom noći zaustavili muškarca koji je vozio u suprotnim smeru, ignorišući svetlosne i zvučne signale. Nakon što se odbio da se testira na prisustvo alkoholo u organizmu, vozač se odvezao te udario u drugo policijsko vozilo i pokušao da pobegne.

Sinoć oko ponoći u mestu Novi Bešinci policijski službenici prilikom kontrole saobraćaja pokušali da zaustave vozilo marke “folksvagen” požeških registarskih tablica koje se kretalo suprotnom saobraćajnom trakom. Sve vreme vozač je ignorisao svetlosne i zvučne signale.

Automobil je zaustavljen između mesta Podgorje i Vetovo te je utvrđeno da se radi o 39-godišnjem vozaču koji kod sebe nije imao vozačku dozvolu. Odbio je alkotestiranje nakon čega se odvezao autom.

Vozač je zatim blizini Podgorja udario u policijsko vozilo koje se nalazilo zaustavljeno i pokušao da pobegne, ali su ga policajci ubrzo sustigli.

Vozač je smešten u posebne prostorije policije i protiv njega će biti podneta prekršajna prijava zbog počinjenih prekršaja.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike