Detalji napada na Srbe u Sarajevu: Navijači roditelje mladih fudbalera napali suzavcem zbog zastave!

14.01.2023

18:37

0

Detalji napada na Srbe u Sarajevu: Navijači roditelje mladih fudbalera napali suzavcem zbog zastave!
Ilustracija - Copyright Printscreen/Youtube/ Hayat Media BiH

U Sarajevu, na Ilidži je danas došlo do incidenta u kojem je jedna osoba iz Beograda povređena nožem.

Incident se dogodio na fudbalskom turniru u Sarajevu kada je grupa huligana krenula na maloletne dečake srpske nacionalnosti sa noževima, bakljama i suzavcem.

- U jednom trenutku roditelji FK Zvezdara su imali zastavu. Nismo imali nikakvu nameru bilo koga da provociramo. Iznenada, jedna grupa je ušla i napala nas suzavcem i htela je da otme zastavu - ispričao je jedan od roditelja mladih fudbalera FK Zvezdara, prenosi Klix.ba.

Kako je rekao, oni su krenuli za njima ali napolju ih je dočekala još veća grupa koja je bila maskirana, a imali su baklje i noževe.

Tada su ih ponovo napali a jednog roditelja su povredili nožem. Oni se više ne osećaju sigurno i razmišljaju da se povuku s turnira.

Iz MUP-a KS je za pomenuti medij potvrđeno da je došlo do incidenta ali bez detalja.

- Policija je obaveštena da je došlo do narušavanja javnog reda i mira na području Ilidže, te da je tom prilikom jedna osoba povređena, prema prvim informacijama, oštrim predmetom, i prevezeno je na ukazivanje lekarske pomoći. Nije životno ugrožena - rekao je portparol Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo Mirza Hadžiabdić.

Prema njegovim rečima, policijski službenici Uprave policije MUP-a KS preduzimaju mere i radnje na rasvetljavanju svih okolnosti vezanih za ovaj događaj. Za sada ne mogu dati više informacija.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Klix.ba

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike