Otkriveni šokantni detalji o konobarici Miki: Roditelji je se odrekli, a ona je uspela da ojadi Nemce za milion evra

25.12.2022

16:51

0

Autor: M. Vu.

Mirnes S. je jednog dana iz nemačke firme išetala sa torbom punom para, a naslućuje se da je imala pomagača

Otkriveni šokantni detalji o konobarici Miki: Roditelji je se odrekli, a ona je uspela da ojadi Nemce za milion evra
Mirnesa S. - Copyright Foto: Printskrin/Instagram

Škampi, šampanjac i skupa garderoba, ovako su nemački mediji opisali život Mirnes S. poreklom iz BiH, koja je radila u kompaniji za transport novca, odakle je i ukrala million evra. Ona je jednog dana iz nemačke firme išetala sa torbom punom para, a naslućuje se da je imala pomagača. Ipak, ova devojka nosi još jednu tajnu - roditelji su je se odrekli.

Miki, kao su je prozvali nemački mediji je živela i radila u Štutgartu, a pre kompanije koju je ojadila, radila je kao konobarica.

Kako su nemački mediji saznali, Miki je rodom je iz Bosne i Hercegovine, tačnije iz Busovače.

Roditelji su je se odrekli, a devojački se prezivala Bešlić, saznaje portal Crna-Hronika.

Printscreen/bild.de
 


U razotkrivanju identiteta ključan je bio njen Instagram profil na kojem je objavljivala fotografije koje je prikazuju kako se zabavlja obučena u markiranu odeću.

Luksuzan život
 

Nemački list “Bild” u svom tekstu na naslovnoj strani prenosi da je više nego očigledno da je Mirnesa S. živela luksuznim životom. Naime, na njenim fotografijama se mogu videti skupoceni nakit, torbe, roleks satovi, te luksuzne žurke sa prijateljima.


- Da, ovo je krajnje neobičan životni stil žene koja je navodno radila kao telefonska operaterka u kompaniji za transport novca - navodi se u Bildovom tekstu.
Instagram_mirnesa.s
 


Novinari Bilda su posetili i komšiluk u kojem je živela, a jedan od komšija, koji je želeo da ostane anoniman je rekao da je viđao kada bi šetala, da je bila zaista upadljiva pojava.

- Svojevremeno se predstavljala kao menadžerka filijale - kazao je on.

Sumnja se da je imala pomagača
 

Kako prenosi Bild, jedno je sigurno: novac nije uzimala postepeno tokom dužeg perioda, već je čitavu sumu ukrala odjednom. Daljom istragom će biti utvrđeno kako je to izvela, te da li je imala pomagača “iznutra”.

Foto: Printskrin/Policija Štutgarta
 

Ona je iz prostorija kompanije 14. oktobra, oko 15.10 sati ukrala više od milion evra. Imala je pristup novcu kao zaposlena u kompaniji. Krađa je uočena istog dana, a policija je započela istragu. U svom saopštenju nisu pojasnili na koji način je ona iz kompanije iznela toliki novac. Ponuđena je i nagrada za pomoć koja bi dovela do hapšenja 42-godišnjakinje.

- Nagrada je 37.500 evra i osigurana je privatno. Mole se svi koji nešto znaju o 42-godišnjoj osumnjičenoj da se jave kriminalističkoj policiji - saopštila je policija u Štutgartu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike