Bosanka Mirnesa ukrala milion evra iz firme u Štutgartu, policija nudi novac za više informacija, ali je Miki nestala bez traga (FOTO)

24.12.2022

10:20

0

Autor: 24sedam

Nakon objave njene slike na svim nemačkim medijima, otkriven je i Instagram profil Mirnese S., a na njemu je objavljivala fotografije koje je prikazuju kako se zabavlja

Bosanka Mirnesa ukrala milion evra iz firme u Štutgartu, policija nudi novac za više informacija, ali je Miki nestala bez traga (FOTO)
Mirnese S. - Copyright Foto: Printskrin/Policija Štutgarta

Žena koja je ukrala više od milion evra iz kompanije u Štutgartu navodno se zove Mirnesa S. i poreklom je iz BiH.

Kako prenosi Fenix-magazin, zovu je Miki, a navodno je radila i kao konobarica u Štutgartu.

Naime, kako prenosi ovaj portal, nakon objave njene slike na svim nemačkim medijima, otkriven je i Instagram profil Mirnese S., a na njemu je objavljivala fotografije koje je prikazuju kako se zabavlja obučena u markiranu odeću.

Podsetimo, ova 42-godišnjakinja je osumnjičena da je 14. oktobra oktobra ove godine ukrala više od milion evra iz kompanije za prevoz novca u Štutgartu u kojoj je bila zaposlena. Od tada joj nema traga.

 

Kako je saopštila policija, žena je iz prostorija kompanije tog 14. oktobra, oko 15.10 sati ukrala više od milion evra. Imala je pristup novcu kao zaposlena u kompaniji. Krađa je uočena istog dana, a policija je započela istragu. U svom saopštenju nisu pojasnili na koji način je ona iz kompanije iznela toliki novac.

Kako je već ranije objavljeno, policija traži 42-godišnjaknju, a raspisana je i nagrada u iznosu od 37.500 evra.

Osumnjičena žena je visoka 174 centimetra, plavozelenih očiju i plave kose. Ima nekoliko tetovaža po celom telu, posebno na rukama. Ponuđena je i nagrada za pomoć koja bi dovela do hapšenja 42-godišnjakinje.

- Nagrada je 37.500 evra i osigurana je privatno. Mole se svi koji nešto znaju o 42-godišnjoj osumnjičenoj da se jave kriminalističkoj policiji na telefon +4971189905778 - saopštila je policija u Stutgartu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike