Stravičan slučaj nasilja u Crnoj Gori! Majka gasila cigarete po ćerkicinom telu!? Baka uzela decu, ali je uhapšena

28.11.2022

07:30

0

Autor: J. S. J.

Procurile su i šokantne fotografije na društvenim mrežama

Stravičan slučaj nasilja u Crnoj Gori! Majka gasila cigarete po ćerkicinom telu!? Baka uzela decu, ali je uhapšena
Ilustracija - Copyright Profimedia

U Crnoj Gori se dogodio stravičan slučaj porodičnog nasilja u kojem je jedno maloletno dete bilo zlostavljano od strane svoje majke koja je čak, navodno, gasila cigarete na koži svog deteta.

Maloletno dete je zadobilo višestruke povrede po telu i glavu, a kako se sumnja, te povrede je detetu nanela majka M.R.M.

Procurile su i šokantne fotografije na društvenim mrežama. Na slikama se vide modrice, a na nekim delovima tela čak i opekotine. Sumnja se da su opekotine nastale gašenjem opušaka cigareta.

Otac deteta i dve devojčice P.M. se trenutno nalazi u Meksiku na brodu, a prema rečima S.M., bake deteta, povrede su nastale dok su deca bila kod majke, pišu crnogorski mediji. 

Baka devojčice je izjavila da je nasilje u porodici prijavljivala više puta, ali da Centar za socijalni rad nije reagovao do sada. Roditelji su navodno razvedeni, a starateljstvo je pripalo ocu koji je zbog prirode svog posla morao majci da preda punomoćje.

Poznanici tvrde - Baka im je najboja na svetu, otac super

Kako kažu korisnici društvenih mreža koji navodno poznaju porodicu mališana, baka deteta je uhapšena dok su deca vraćena kod majke "monstruma".

"Poznajem njihovu baku koja je najbolja na svetu. P. M. je super otac dve prelepe devojčice. Živi sam svedok S. M. ljubavi prema njima i P. M. kao oca! Sram i stid bilo institucije u Budvi da oduzmu decu S. M. i pošalju je u zatvor a ona se brine o njima sa puno ljubavi. Deca moraju da se zaštite od majke. Gasiti cigarete deci po telu u čemu učestvuje porodica bivše supruge i vi to podržavate. P. M. dolazi u Crnu Goru i spasi svoju porodicu, majku i ćerke. Znate li koliko su lepe i ljupke te devojčice da im se ovo iživljavanje dešava", navodi B.C. koja je otkrila da poznaje porodicu.

Nažalost, ovakvi slučajevi nisu retkost na našem podneblju. Nedavno je Srbiju i region zgrozio slučaj nasilja majke nad malim detetom koji se dogodio u Grockoj.

Kako se videlo na uznemirujućem snimku, žena, za koju se pretpostavlja da je majka devojčice koja nema više od tri godine, besomučno je udara dok izgovara jezive reči.

Žena je ubrzo uhapšena i u pritvoru je.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike