Majci iz Grocke koja je brutalno pretukla dete određen pritvor! Otac tvrdi da baba sve laže

27.10.2022

11:39

0

Slavica Đilas je lišena slobode nakon potrage koja je za njom bila raspisana

Majci iz Grocke koja je brutalno pretukla dete određen pritvor! Otac tvrdi da baba sve laže
Slavica Đilas - Copyright Foto: 24sedam

Slučaj koji je potresao celu Srbiju dobio je epilog kada je majka koja je brutalno prebila svoje dete uhapšena danas u Begaljici. Njoj je nakon hapšenja određen pritvor.

Snimak koji je osvanuo na mrežama privukao je dosta pažnje i čitava javnost se podigla i prijavila slučaj Centru za socijalni rad. 

Policija je sinoć na licu mesta zatekla su oca dece Pajić Prvoslava (66) i baku Đilas Lidiju (49) sa maloletnom decom dečakom starim 15 meseci i devojčicom starom 3.5 godine. Radnici CZSR Grocka su preuzeli maloletnu decu, a Đilas Lidija je izjavila da je njena ćerka Slavica pobegla sa gore navedene adrese, nakon čega su stariju ženu priveli.

Danas se Slavica pojavila ispred svoje kuće i za medije rekla da joj je "sve namešteno".

Policija je potom stigla u kuću i žena je uhapšena.

Otac devojčice na strani majke i pored snimka

24sedam
 

Prvoslav Pajić (68), otac devojčice sa snimka koju majka krvnički tuče, nakon saslušanja u policiji izjavio da tašta Lidija sve laže.

Potvrdio je da je njihovo dvoje dece zbrinuto u domu u Zvečanskoj i veruje da će mu biti vraćena. On je rekao da je u kući bilo svađe od kad se Milica rodila, jer je Lidija tvrdila da on nije njen otac.

Po nalogu Koordinatora za rodno zasnovano nasilje Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je u saradnji sa pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova odredilo zadržavanje do 48 sati Slavici Đ. (27) iz Begaljice zbog sumnje da je izvršila krivično delo nasilje u porodici.

Slavica je lišena slobode nakon potrage koja je za njom bila raspisana.

Dva maloletna deteta su pregledana od strane lekara tokom noći, nakon čega su, izmeštena iz porodice u odgovarajuću ustanovu socijalne zastite.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike