Ovo je žena koja krvnički bije devojčicu: Snimak koji je uznemirio Srbiju i dalje kruži mrežama! Policija traga za majkom (UZNEMIRUJUĆE)

27.10.2022

08:05

1

Pored Milice koju prebija na snimku, ova žena iz Grocke ima i mlađeg sina

Ovo je žena koja krvnički bije devojčicu: Snimak koji je uznemirio Srbiju i dalje kruži mrežama! Policija traga za majkom (UZNEMIRUJUĆE)
majka koja je prebila dete 1_censored - Copyright Printscreen / Facebook / MK Srpski vukovi

Policija traga za ženom iz Grocke, čiji je snimak besomučnog prebijanja devojčice planuo u sredu uveče na društvenim mrežama. Nakon što je snimak dospeo u javnost, njoj je oduzeta devojčica, ali i još jedno dete koje ima, a oan je pobegla i u toku je intenzivna potraga za njom.

Kako se vidi na uznemirujućem snimku, žena, za koju se pretpostavlja da je majka devojčice koja nema više od tri godine, besomučno je udara dok izgovara jezive reči.

"Ovo ti je za Zorana. Zbog tebe je naš Zoran u zatvoru. Milice, zašto diraš Zorana", govori žena dok krvnički udara šakom dete po glavi.

Žena u jednom trenutku devojčicu, koja se guši u suzama, baca na pod i nastavlja sa pretnjama.

"Još nisam završila, dođi ovamo, nisam završila, nemoj da te jurim. Ako ti dođem gotova si".

Prema nezvaničnim informacijama, majka devojčice je psihički bolesna osoba, a navodno je snimak, najevrovatnije, napravila devojčicina baba, te ga potom okačila na mreže da bi apelovala na javnost da se nešto preduzme.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike