Ovo su majka i sinovi koji su poginuli u Crnoj Gori: Vodena bujica za tren odnela tri života, porodica zavijena u crno (FOTO)

21.11.2022

08:20

1

Autor: 24sedam

Njihov otac Gojko ostao je bez cele porodice i oni će biti sahranjeni u Pljevljima

Ovo su majka i sinovi koji su poginuli u Crnoj Gori: Vodena bujica za tren odnela tri života, porodica zavijena u crno (FOTO)
Porodica poginula u Crnoj Gori - Copyright Printscreen/Dan

Život su izgubili Aleksandra (43), Nemanja (19) i Mladen (16) Koruga, stradali su u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć prilikom izletanja automobila sa malog mosta u Rogamima, u Crnoj Gori.

Njihov otac Gojko ostao je bez cele porodice i oni će biti sahranjeni u Pljevljima.

Printscreen/Dan
 

Inače, do nesreće je došlo kada je „citroen sakso“, plave boje, sleteo oko 7.37 sati u potok Širolija.

Prema prvim informacijama dva vozila su pokušala da pređu most na omanjoj reci, koja se nalazi ispod Duklje, ali je vozač prvog automobila odustao od prelaska jer je reka bila previše nabujala i poplavila most, međutim vozač drugog automobila je odlučio da ipak pokuša da pređe.

Kada je bio na sredini mosta jaka vodena bujica je prevrnula vozilo koje je završilo u reci.

Pomenuti most inače prema navodima meštana nije za saobraćaj kad je vodostaj reke veliki.

Iz reke je prvo izvučeno telo ženske osobe, dok su se u potragu za ostalim uključili ronioci Regionalnog ronilačkog centra.

Ona je, prema tvrdnjama očevidaca, iskočila iz auta i pokušala da ispliva iz reke, ali nažalost nije uspela. U akciju pretrage uključili su se ronioci iz Bijele, koji su oko 12 sati izvukli tela dva muškarca.

- Naši ronioci su nakon poziva OKC centra izašli na lice mesta u mestu Rogami kod Podgorice u potrazi za nestalim licima koja su nakon saobraćajne nesreće automobilom sletela u reku. Nakon kraće potrage na pet metara dubine pronašli smo vozilo u kojem su se nalazila dva beživotna tela. Tela smo izvukli i predali nadležnim organima na dalje postupanje - rekao je „Vijestima“ Danilo Mijajlović iz Regionalnog ronilačkog centra.

- Odmah nakon što su građani prijavili da se dogodio udes, u 7.37 sati, na lice mesta upućene su Služba hitne medicinske pomoći, Služba zaštite i spasavanja, ekipa za uviđaje i obavešten je Direktorat za vanredne situacije - kazao je isti sagovornik.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike