Detalji udesa u Crnoj Gori: Sleteli kolima u potok, troje poginulih, žena uspela da iskoči ali nisu mogli da je spasu

20.11.2022

22:23

0

Autor: 24sedam

Do nesreće je došlo kada je „citroen sakso“, plave boje, sleteo oko 7.37 sati u potok Širolija

Detalji udesa u Crnoj Gori: Sleteli kolima u potok, troje poginulih, žena uspela da iskoči ali nisu mogli da je spasu
profimedia-0343947731 - Copyright Profimedia

Četrdesettrogodišnja A. K., šesnaestogodišnji M. K. i tri godine stariji N. K stradali su prilikom izletanja automobila sa malog mosta u Rogamima.

Do nesreće je došlo kada je „citroen sakso“, plave boje, sleteo oko 7.37 sati u potok Širolija, rečeno je „Vijestima“ nezvanično iz Uprave policije.

Iz reke je prvo izvučeno telo ženske osobe, dok su se u potragu za ostalim uključili ronioci Regionalnog ronilačkog centra.

Ona je, prema tvrdnjama očevidaca, iskočila iz auta i pokušala da ispliva iz reke, ali nažalost nije uspela. U akciju pretrage uključili su se ronioci iz Bijele, koji su oko 12 sati izvukli tela dva muškarca.

- Naši ronioci su nakon poziva OKC centra izašli na lice mesta u mestu Rogami kod Podgorice u potrazi za nestalim licima koja su nakon saobraćajne nesreće automobilom sletela u reku. Nakon kraće potrage na pet metara dubine pronašli smo vozilo u kojem su se nalazila dva beživotna tela. Tela smo izvukli i predali nadležnim organima na dalje postupanje - rekao je „Vijestima“ Danilo Mijajlović iz Regionalnog ronilačkog centra.

Iz Uprave policije „Vijestima“ je nezvanično saopšteno da su nesreću prijavili građani.

- Odmah nakon što su građani prijavili da se dogodio udes, u 7.37 sati, na lice mesta upućene su Služba hitne medicinske pomoći, Služba zaštite i spasavanja, ekipa za uviđaje i obavešten je Direktorat za vanredne situacije - kazao je isti sagovornik.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike