Neviđeni skandal u hrvatskom Saboru! Poslanik za govornicom pokazao beli prah! "Da, unutra je upravo ono što mislite" (VIDEO)

27.04.2022

09:59

0

Autor: J.S.J.

Poslanik Hrvoje Zekanović napravio je neobičan potez u Saboru

Neviđeni skandal u hrvatskom Saboru! Poslanik za govornicom pokazao beli prah! "Da, unutra je upravo ono što mislite" (VIDEO)
prah - Copyright printscreen/twitter/@PIXSELL

Poslanik Hrvoje Zekanović otvorio je današnju sednicu Sabora krajnje nesvakidašnje. Naime, on je pred poslanicima pokazao vrećicu u kojoj je navodno droga.

Tvrdi da je to našao na Pantovčaku, gde su smešteni Predsednički dvor, službena rezidencija predsednika Republike Hrvatske Zorana Milanovića.

On je za govornicom napao predsednika Zorana Milanovića optuživši ga da je zavisnik o kokainu, a kao dokaz, sasvim ozbiljno, poneo je vrećicu u kojoj je navodno droga.

-Evo nekih simptoma prema kojima se može prepoznati zavisnik o kokainu – često šmrckanje, hiperaktivnost, bezrazložna euforija, proširene zenice. Narkoman navučen na koku zadržava lucidnost, ima izvanredan smisao za prevaru i laž svake vrste i zato ako osoba nije dobro našmrkana kokainom teško se mogu prepoznati simptomi nadrogiranosti”, započeo je svoje  zapažanje Zekanović.

Zatim je kazao kako se juče šetao Pantovčakom.

-Bio je lep dan. I tamo negde nasred Pantovčaka pronašao sam ovo”, rekao je Zekanović, izvadivši iz džepa poveću plastičnu kesu s bijelim prahom. “Unutra je upravo ono što mislite da je. Dakle, upravo ono što mislite. Ovo sam pronašao na Pantovčaku”, konstatovao je Zekanović, mašući kesom.

Zekanović svoje izlaganje o kokainu započinje oko 15-og minuta nakon početka emitovanja.

On je pozvao ministra unutarnjih poslova Davora Božinovića i Službu za borbu protiv zloupotrebe narkotika “neka se pozabave s ovim”.

-Neka naprave uviđaj na Pantovčaku, jer na Pantovčaku imamo ovo”, kazao je Zekanović pa krenuo pričati “o jednom momku, koji se zove Zoran”.

 

 

-Taj Zoran je odrastao u betonskom neboderu na 15. spratu u Novom Zagrebu i često bi u svojoj dnevnoj sobi raspalio "Heroj ulice", zalepio nosić na prozorsko staklo i gledao vršnjake kako se zabavljaju na ulici, međutim nije napravio domaći zadatak i mama i tata ga ne bi pustili na ulicu. Međutim, prošlo je to razdoblje i dočepao se maturskog plesa, tamo je pušio travu, što je svojevremeno priznao medijima. Počeo se drogirati, i taj gospodin je ušao u politiku i postao predsednik SDP-a, Vlade, a nažalost i predsednik države”, ispričao je Zekanović, a preneo "Telegram."

Zatim se osvrnuo na Milanovićeve jučerašnje izjave oko blokade ulaska Finske i Švedske u NATO.

-Kad strahuju za živu glavu on preti Finskoj suludim idejama. Nije on jedini i ne likuje jedino Putin na njegovim suludim idejama, koji danas citira predsednika Hrvatske. Podržavaju ga i drugovi iz Mosta”, rekao je. “Stvar je jasna. Neka se ispita moj navod”, kazao je mašući opet vrećicom i dodao: “I neka se stranke koje ga podržavaju izjasne, makar o njegovim psovkama.”

Bonus video

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike