Mejlovi bludnog Bajdenovog sina otkrivaju: Zabavljao se sa udovicom svog brata, pa je molio da se testira na HIV

26.04.2022

10:46

0

Autor: N. Pavlović

Ne prestaje da se priča o laptopu Hantera Bajdena

Mejlovi bludnog Bajdenovog sina otkrivaju: Zabavljao se sa udovicom svog brata, pa je molio da se testira na HIV
Hanter Bajden - Copyright AP Photo/Andrew Harnik, File

Raskalašni sin američkog predsednika Džoa Bajdena, Hanter Bajden, svojoj nekadašnjoj partnerki je u leto 2018. godine poručio da treba da se testira na HIV, pokazuju mejlovi sa njegovog laptopa, preneo je Njujork post.

Podsetimo, nakon smrti brata Boa Bajdena, Hanter je počeo da se zabavlja sa njegovom udovicom Holi.

Kako se navodi, 27. jula 2018. ju je zamolio da se testira, a samo mesec dana kasnije je dobio dete sa nekadašnjom striptizetom Lunden Roberts.

- Moraš me obavestiti o rezultatima. Danas. Ja se danas testiram. Preplašen sam, a ti mi spuštaš slušalicu - naveo je Hanter u jednom od mejlova koji su pronađeni na njegovom izgubljenom laptopu.

Profimedia
Holi Bajden

Hanter je Holi optužio da šteti njegovom mentalnom zdravlju i da pokušava da ga zavadi sa bratanicom Natali, ćerkom preminulog brata Boa.

- Ljubav koju ti pružaš je uznemirujuća. Moraš da se testiraš na HIV! - dodao je.

Kritikovao ju da pokušava da bratanicu Natali okrene protiv njega.

- Onda ću prestati da govorim sa njom i neću pokušavati da se viđam sa njom. Radije bih to učinio nego da ti nastaviš ovo da joj radiš. To je bolesno i uznemirujuće - rekao je.

Inače, Hanter se razišao od svoje žene Katlin kada je uplovio u aferu sa Holi.

Bajden je u svojim memoarima otkrio da je Katlin otkrila poruke koje je razmenjivao sa udovicom svog brata.

Međutim, ta veza nije dugo potrajala i Hanter je Holi savetovao da potraži pomoć.

- Nisi čista i trezna, Holi. Našla si novi ventil za svoj zatrovani um... Treba ti ozbiljna dugoročna pomoć i nadam se da ćeš je naći. Obećavam da ću učiniti sve što je u mojoj moći da se to dogodi. Volim te Holi čak i kada si okrutna. Testiraj se i javi mi rezultate - zaključio je Hanter u mejlu.

AP Photo/Nick Wass, File
 

Inače, Hanter Bajden se oženio s Ketlin Bul 1993, a tokom 22 godine braka dobili su tri ćerke. U zahtevu za razvod, Ketlin je muža optužila da je porodična sredstva spiskao na drogu i prostitutke.

Iste godine kada se par razišao, Hanter je počeo da se zabavlja sa Holi Bajden, udovicom svog pokojnog brata. Tada se on "skidao" sa kreka, navodeći da se "navukao" na drogu jer je žalio za bratom.

Hanter je potom dete dobio sa striptizetom Lunden Aleksis Roberts, sa kojom je ušao u sudski spor jer ga nije izdržavao.

Hanter je negirao da je otac deteta rođenog 2018. godine, međutim, u januaru 2020. sudija je presudio da je on biološki i zakoniti otac, što je pokazala i DNK analiza. 

Bajden je potom pristao da retroaktivno plaća troškove izdržavanja deteta. U međuvremenu, Hanter se oženio Melisom Koen iz Južne Afrike, samo 10 dana nakon upoznavanja, a kasnije su dobili i sina.

Problemi sa drogom

Bajden mlađi već godinama muči muku sa drogom, što je uticalo i na njegovu kratku vojnu karijeru iz koje je otpušten 2014. godine, kada je na testu utvrđeno da je pozitivan na kokain.

Ipak, određeni podaci pokazuju da Hanter nije počeo skoro da konzumira opijate, jer je još 1988. godine uhapšen zbog posedovanja droge.

Mediji su pisali 2019. da je pušio krek u Vašingtonu u jednom striptiz-klubu gde je ostavio hiljade dolara tokom brojnih poseta.

Hanter je trenutno u braku sa Melisom Koen sa kojom ima sina Boa (2).

 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike