Krivokapić neće na saslušanje i zapleni kokaina: Pismom obavestio o nedolasku na sednicu Odbora

31.01.2022

11:43

0

Sednica Odbora na kojoj će s tim u vezi biti saslušan potpredsednik vlade Dritan Abazović, održava se iza zatvorenih vrata

Krivokapić neće na saslušanje i zapleni kokaina: Pismom obavestio o nedolasku na sednicu Odbora
zdravko krivokapić (20) - Copyright Tanjug/Rade Prelić

Crnogorski premijer Zdravko krivokapić pismom je obavestio Odbor za odbranu i bezbednost da neće prisustvati sednici na kojoj je trebalo da bude saslušan u vezi sa poslednjom zaplenom pola tone kokaina u magacinu kompanije Voli.


Sednica Odbora na kojoj će s tim u vezi biti saslušan potpredsednik vlade Dritan Abazović, održava se iza zatvorenih vrata.

Krivokapić je u pismu, koje je pročitao predsednik Odbora Milan Knežević, naveo da je razloge nedolaska navodio do sada nekoliko puta.

"Ovo nije nepoznato što se tiče Odbora za bezbednost i odbranu, ali smatram da bez obzira na dopis koji je (premijer) dostavio, možemo da utvrdimo izmenu dnevnog reda", rekao je Knežević i dodao da ostali, koji su se odazvali, mogu biti saslušani.

Poslanik Raško Konjević je primetio da je premijer, kao predsednik Veća za nacionalnu sigurnost koji ima pristup tajnim podacima saopštio da je na osnovu tajnih podataka zaključio da potpredsednik vlade Dritan Abazović ima veze sa narko kartelom a Abazović koji je koordinator svih službi bezbednosti optužio je premijera da ima veze sa švercom cigareta.

"Ja sam smatrao da ovaj Odbor treba da uradi sve kako bi došlo do činjeničnih osnova pred javnošću ali ako to bude potrebno mi ćemo u ''Gluvoj sobi'' ostati koliko bude potrebno", odgovorio je Knežević, preneo je portal RTCG.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike