Krivokapić i Abazović na saslušanju zbog zaplene 500 kilograma kokaina!

31.01.2022

06:50

0

Funkcioneri će biti saslušani u vezi zapelene oko 500 kilograma kokaina.

Krivokapić i Abazović na saslušanju zbog zaplene 500 kilograma kokaina!
Dritan Abazović - Copyright Youtube/MINA printscreen

U Podgorici se danas očekuje sednica Odbora za bezbednost i odbranu na kojoj će biti obavljeno kontrolno saslušanje čelnika Vlade, policije i tužilaštva.

Funkcioneri će biti saslušani u vezi zapelene oko 500 kilograma kokaina.

Odbor će, kako se navodi u sazivu sednice, saslušati premijera Zdravka Krivokapića i potpredsednika Vlade Dritana Abazovića, prenosi RTCG.

Najavljeno je saslušanje i direktora Uprave policije i Agencije za nacionalnu bezbednost, Zorana Brđanina i Dejana Vukšića, kao i predstavnika tužilaštva. Odluka o kontrolnom saslušanju u vezi sa zaplenom oko 500 kilograma kokaina doneta je jednoglasno na prethodnoj sednici Odbora za bezbednost i odbranu.

Radnici Volija su 12. januara, u paketima banana u magacinu te podgoričke kompanije, pronašli kokain, o čemu su obavestili policiju. Iz Uprave prihoda i carina su saopštili da je brod, u kojem se nalazila pošiljka banana, uplovio u Luku Bar 2. januara.

Specijalno državno tužilaštvo pokrenulo je krivični postupak protiv špeditera DJ.D. zbog sumnje da je član medjunarodne kriminalne grupe koja je, kako se sumnja, formirana radi šverca kokaina iz Južne Amerike u Evropu, a delovala je i u Crnoj Gori, podseća crnogorska TV.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike