Milenko Mitrović i "Pokret za Bijeljinu" podržali Vučića: Gest zahvalnosti za pomoć Srbije Republici Srpskoj (FOTO)

16.01.2022

14:26

0

Postavljeni su bilbordi, a iza svega stoji "Pokret za Bijeljinu"

Milenko Mitrović i "Pokret za Bijeljinu" podržali Vučića: Gest zahvalnosti za pomoć Srbije Republici Srpskoj (FOTO)
vučić - Copyright 24sedam/Goran Sivački/Katarina Mihajlović/Tanjug

U Bijeljini je osvanuo veliki broj bilborda i plakata sa snažnom porukom: "Pomažu nas braća, da Srpska bude jača - Hvala Vučiću na podršci!".

Pored velike fotografije predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića pobrojani su samo neki od projekata koji su njegovim zalaganjem i zalaganjem Vlade Srbije i drugih srpskih institucija, realizovani ili najavljeni za realizaciju u Republici Srpksoj: škole, bolnice, putevi, mostovi, vakcine, pomoć razvoju sporta.

Iza postavljanja bilborda stoji "Pokret za Bijeljinu", potvrđeno je iz ove stranke.

- Ovo je mali gest zahvalnosti predsedniku Vučiću i Srbiji za sva dosadašnja i buduća ulaganja u Republici Srpskoj, ali i snažna poruka da smo jedan, nedeljiv narod koji živi na dve strane reke Drine - rekao je predsednik "Pokreta za Bijeljinu" Milenko Mitrović pojašnjavajući razloge postavljanja bilborda sa porukom zahvalnosti.

"Pokret za Bijeljinu" podržava Aleksandra Vučića u borbi za predsdničke izbore u Srbiji i poziva sve Srbe u Srpskoj da 3. aprila glasaju za njega.

24sedam/Goran Sivački/Katarina Mihajlović/Tanjug
 

- Pored dosledne podrške poštovanju Dejtonskog sporazuma u slučaju Republike Srpske, Srbija je na Vučićevu inicijativu uvela Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave, kao zajednički praznik svih Srba, te redovno obeležava stradanja srpskog naroda u Jasenovcu i Oluji - zaključio je Milenko Mitrović, predsednik "Pokreta za Bijeljinu".

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike