Demokratski front: Vlada čini sve da se dodvori antisrbima u Crnoj Gori

10.01.2022

13:58

0

Povod za ovu poruku je informacija da je ministarka Tamara Srzentić, zadužena za medije, javno podržala zabranu emitovanja programa jedne televizije

Demokratski front: Vlada čini sve da se dodvori antisrbima u Crnoj Gori
Demokratski front

Demokratski front saopštio je da je istina da je srpski narod dominantno učestvovao u promenama u Crnoj Gori 30. avgusta prošle godine, ali da vlada Zdravka Krivokapića, od kada je izabrana, čini sve da se dodvori antisrbima i ,,belvedercima", koji pozivaju na obračun sa Srbima i SPC, i sa, kako navode, prezrenjem gleda na one koji su glasali za promene.

"Zato je neophodno da se što pre ispravi nepravda prema tim građanima i da Crna Gora dobije vladu sastavljenu od ljudi koji su učestvovali u promenama i borili se za njih", poručili su iz Demokratskog fronta u saopštenju objavljenom na zvaničnoj fejsbuk stranici.

Povod za ovu poruku DF je informacija da je ministarka Tamara Srzentić, zadužena za medije, javno podržala zabranu emitovanja programa jedne televizije.

"Od prvog dana izbora vlade građani se pitaju šta radi slučajna, uvezena ministarka Srzentić, koje su njene obaveze, opis posla, i do danas nema odgovora na ta pitanja. Ona očigledno nema blage veze sa poslom koji joj je iz nekog razloga poveren, ali zato joj antisrpstvo 'dobro ide', pa je javno podržala udar DPS na jednu srpsku televiziju", naveli su iz DF-a.

Pritom, ističu, Srzentićeva ćuti na izlive šovinizma koji se sa raznih medija plasiraju prema drugim narodima.

"Isto tako je prošle godine snažno podržala Sanju Damjanović iz DPS na izborima u Nikšiću, pa je prisustvovala skupovima montenegrinskih esktremista… Naravno, Tamara Srzentić nije bitna, za nju niko nije glasao, i ona je, kao i njene kolege, obični uzurpator narodne volje i jedan od primera kako je ova vlada izdala narod koji je glasao za promene", navodi se u saopštenju DF-a.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti