Milo se neće vratiti na vlast! Poslanik DF-a odgovorio DPS-u: "Nećemo vam dozvoliti"

24.12.2021

13:25

0

Oglasio se Slaven Radunović

Milo se neće vratiti na vlast! Poslanik DF-a odgovorio DPS-u: "Nećemo vam dozvoliti"
Copyright Youtube printscreen

Na provokaciju Danijela Živkovića iz DPS “da čuveni i jaki DF poznat po protestima, ne sme da obori Vladu nego još dozvoljava da ga ponižava Zdravko Krivokapić”, šef poslaničkog kluba DF Slaven Radunović je odgovorio: 

- Jaki Demokratski Front je srušio vas. DF je osnovan i sastavljen sa ciljem da sruši vas iz DPS i mi smo u tome uspeli. Mi smo svoje ostvarili. To je najvažnije. I taj Demokratski Front neće dozvoliti da se vi iz DPS vratite na vlast. Vi ste najveće političko zlo u Crnoj Gori od 1945. godine. Vi naše ljude ne poznajete, vi ste DPS, vi ste navikli da svoje ljude kupujete i ucenjujete. A za nas naši ljudi glasaju jer nam veruju i spremni su sa nama mnoge stvari da žrtvuju da bi se postiglo ono što je zacrtano. A vas nije briga, vi iz DPS ste spremni da za tren promenite sve. Bili ste Srbi, sad ste Crnogorci, bili se protiv šahovnice sad ste najveći poštovaoci iste, bili ste protiv NATO-a, sad ste za NATO. Vi ste mešavina ničega, i vama upravlja Milo Đukanović. Kad je potrošio prve saradnike, izvukao je i Vas lično da ga branite, gospodine Živkoviću. A ko god bude branio Mila Đukanovića, taj pripada političkoj prošlosti.

Šef poslaničkog kluba DF-a Slaven Radunović u nastavku polemike sa poslanikom DPS-a Živkovićem kazao je da DF ”Sve što radi ovih dana, a ne podržavamo sva rešenja Vlade, radimo zbog toga što ste vi još gori. I ne želimo da dovedemo u rizik mogućnost da vi koji ste opustošili Crnu Goru, dođete u priliku da vladate. Ove ljude (ministre) mi kontrolišemo i možemo da ih zbacimo sa vlasti kad god hoćemo! Njima rok inače nije dugačak, to je jasno kao dan. Ali, čuli ste i od mene i od mojih kolega više puta: mi poštujemo što nam kažu naši birači!”

U nastavku rasprave Radunović je bio jasan:

- Vaš problem je što ne znate da čitate između redova, a kao šef poslaničkog kluba DPS-a bi morali da znate. Mi ćemo sve uraditi i nadamo se uz podršku ostalih kolega iz parlamentarne većine, da ovu Vladu preuzmu ozbiljni ljudi, koji će tražiti način da se plan ispuni na svaki mogući način, ali da neće dozvoliti da zemlja ode u propast, ukoliko se ne bude mogao realizovati. Mi nećemo dozvoliti upropašćavanje države- to budite sigurni! - zaključio je Radunović

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Borba.me

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike