Partnerka premijerke na naslovnoj strani čuvenog časopisa: Milica Đurđić jednostavno blista (FOTO)

03.12.2021

08:36

0

Milica Đurđić na naslovnoj strani svetskog časopisa

Partnerka premijerke na naslovnoj strani čuvenog časopisa: Milica Đurđić jednostavno blista (FOTO)
Ana Brnabić (3) - Copyright AP Photo/Darko Vojinović

Svako pojavljivanje partnerke premijerke Ane Brnabić, Milice Đurđić izaziva veliku pažnju u javnosti.

Sada se Đurđićeva pojavila na naslovnoj strani prestižnog svetskog časopisa L'Officiel Arabia, a kako se navodi ona je u Dubaiju dala intervju u kom je govorila na koji način promoviše srpsku kulturu i umetnost.

Iako njihova veza od početka nije bila tajna za rođake i prijatelje, u početku mandata Ane Brnabić retko su se pojavljivale zajedno na javnim mestima, što se kasnije promenilo.

Premijerka Srbije je u intervjuu za britanski Gardijan 2017. godine rekla da je u svojim ranim dvadesetim šest godina živela u inostranstvu, prevenstveno u Londonu, da bi se 2001. vratila u Srbiju kako bi, kako je rekla, bila tetka deci svoje sestre i bavila se privatnim biznisom. Ali, dodala je i da ju je oduvek zanimala politika.

Milica Đurđić je, inače, lekarka, a mediji su svojevremeno pisali da je zaposlena je u Kliničkom centru Srbije, u Centru za radiologiju i magnetnu rezonancu, kao i da je studije medicine završila u roku, sa svim desetkama.

 

 

Pre dve godine na svet je donela sina Igora, a domaći mediji pisali su da se podvrgla vantelesnoj oplodnji.

S Anom Brnabić je u ljubavi već 11 godina, a premijerka ne priča često o njihovoj intimi.

- Milica ima svoju karijeru i posao koji je izuzetno odgovoran i težak… Ona je, nažalost, postala javna ličnost, iako to nikada nije želela. Razgovaramo o mom poslu i teškim odlukama, jer je posao takav da se neumitno posledice i kritika mog života tiču i nje.

- Imamo veliko uzajamno poštovanje prema karijerama i razumevanje svih žrtava koje sa tim idu. Što se tiče njenih pojavljivanja u javnosti, to je više njena podrška meni nego želja da se pojavljuje i ja joj se zahvaljujem na tome ― ispričala je Brnabićeva svojevremeno.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike