Brnabić: Teško poverovati da neko traži da MUP obezbeđuje proteste

30.11.2021

14:50

0

Premijerka je ocenila da ne veruje kako neko ko na brutalan način krši zakone Republike Srbije i krši Ustav sprečavanjem zakonom zagarantovane slobode kretanja, još traži od saobraćajne policije da im aktivno u tome pomogne

Brnabić: Teško poverovati da neko traži da MUP obezbeđuje proteste
press_krizni_stab_20102021_0018 - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Predsednica Vlade Ane Brnabić izjavila je danas da je teško uopšte poverovati da neko traži da policajci obezbeđuju proteste u organizaciji, kako je navela, kvaziekologa.


Odgovarajući na pitanja novinara, nakon obilaska ergele Karađorđevo, premijerka je ocenila da ne veruje kako neko ko na brutalan način krši zakone Republike Srbije i krši Ustav sprečavanjem zakonom zagarantovane slobode kretanja, još traži od saobraćajne policije da im aktivno u tome pomogne.

- Za neverovati je šta se dešava i šta zamišljaju ti ljudi. Sledeće što očekujem je da dođe kriminalac, pljačkaš, da vam obije stan i zamoli policiju da mu pomogne u tome, jer ako mu ne pomogne, onda će on sam da razbije i obije vrata - kazala je predsednica Vlade.

Ona je zaključila da joj nije jasno kako neko uopšte misli da policija u Srbiji treba da pomaže bilo kome u kršenju zakona, te da je to nepojmljivo, kako za Srbiju, tako ni za jednu drugu zemlju na svetu.

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike