Toma Nikolić posle dužeg vremena u javnosti, došao na sahranu Mrkonjiću: Bivši predsednik Srbije osedeo preko noći (FOTO/VIDEO)

02.12.2021

13:40

0

Poslednje zbogom preminulom poslaniku Narodne skupštine uputio je na Novom groblju, u Beogradu

Toma Nikolić posle dužeg vremena u javnosti, došao na sahranu Mrkonjiću: Bivši predsednik Srbije osedeo preko noći (FOTO/VIDEO)
TOMA NIKOLIC sahrana mrkonjic foto kaca (6) - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Bivši predsednik Republike Srbije Tomislav Nikolić pojavio se danas, 2. decembra, na sahrani Milutina Mrkonjića, organizovanoj na Novom groblju u Beogradu. Preminuli poslanik Narodne skupštine Srbije počivaće u Aleji zaslužnih građana.

24sedam/Katarina Mihajlović
 

Nikoliću je ovo prvo pojavljivanje u javnosti posle dužeg vremena. Osedeo je, čini se preko noći.

Kada je prišao kovčegu da se oprosti od Mrke, prislonio je ruku na sanduk i zaplakao, a zatim se pozdravio s Ivicom Dačićem, predsednikom Narodne skupštine.

24sedam/Katarina Mihajlović
 

On je, inače, u govoru koji je održao na komemoraciji rekao kako će Mrkonjić biti sahranjen uz pesmu Bekija Bekića „Čubura", dok će harmonikaš Aleksandar Sofronijević svirati tokom povorke i ove omiljene pesme političara. Svojevremeno, kada je Bekić zapevao ovu pesmu uživo kod Jelene Bačić Alimpić, Mrka je bio zaplakao jer ga seća na majku koja je preminula, te Čuburu, gde je odrastao.

 

 

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike