Trećinu kabineta Ane Brnabić čine Vage i Strelci: Šta su aktuelni ministri Vlade Srbije u horoskopu

16.11.2021

07:15

0

Ko unosi emociju, ko energiju, a ko usklađuje sve onako kako treba

Trećinu kabineta Ane Brnabić čine Vage i Strelci: Šta su aktuelni ministri Vlade Srbije u horoskopu
vlada horoskop5 - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović/Pixabay

Formirana 28. oktobra prošle godine, aktuelna Vlada Srbije „rođena“ je u znaku Škorpije. Na njenom čelu je premijerka Ana Brnabić, rođena u znaku Vage.

Zanimljivo je da su među ministrima zastupljeni svi horoskopski znaci, mada trećinu premijerkinog kabineta čine Vage i Strelci. "Usamljeni“ su Ovan, Vodolija, Riba i Jarac, dok su u paru Bik, Blizanac, Devica, Rak, Lav i Škorpija. 

TANJUG/ ZORAN ŽESTIĆ
 

Među damama u Nemanjinoj 9, a ima ih ukupno 11, samo nema Device i Strelca. Predsednica Vlade je Vaga, rođena 28. septembra. Potpredsednica Vlade i ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović je Bik, rođena 5. maja. Blizanci u Vladi, kada je reč o damama, jesu potpredsednica Vlade, ministarka kulture i informisanja Maja Gojković i ministarka za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog Gordana Čomić, koje rođendan slave 22. maja, odnosno 16. juna.

Ministarka privrede Anđelka Atanasković je Škorpija, rođena 24. oktobra. Ministarka zaštite životne sredine Irena Vujović rođendan slavi 3. aprila i jedini je Ovan među damama u kabinetu Ane Brnabić. Ministarka trgovine, turizma i telekomunikacija Tatjana Matić i ministarka državne uprave i lokalne samouprave Marija Obradović su Rakovi, rođene 2. jula i 24. juna.

Ministarka pravde Maja Popović je Riba, rođena 17. marta. Ministarka za evropske integracije Jadranka Joksimović je Vodolija rođena 26. januara, a Darija Kisić Tepavčević, ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, rođena 20. avgusta, u znaku je Lav.

Kada je reč o muškom delu kabineta, tu dominiraju Vage. Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović rođen je 17. oktobra, ministar policije Aleksandar Vulin 2. oktobra, ministar za brigu o selu Milan Krkobabić 12. oktobra, a Nenad Popović, ministar bez portfelja – 30. septembra.

 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rođen je 5. marta i u horoskopu je Riba, dok je predsednik Skupštine Srbije u horoskopu Jarac, a rođen je 1. januara. 

 

Strelaca ima samo za jedan manje, a to su: potpredsednik Vlade i ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Branko Ružić, rođen 14. decembra, zatim ministar poljoprivrede Branislav Nedimović rođen 27. novembra i ministar bez portfelja Novica Tončev kome je rođendan 9. decembra. O finansijama i sportu brinu Device, Siniša Mali koji je rođen 25. avgusta i Vanja Udovičić, rođen 12. septembra. Tu su još jedan Bik, Lav, Škorpija i Jarac.

Astrolozi kažu da je Ovan predvodnik i neustrašiv, Bik je nezamenljiv kada treba obaviti neki posao, Blizanci su tu kada treba komunicirati, Rakovi da unesu emociju svemu, Lavovi donose energiju, Device su tu da sve bude perfektno i bez greške, Vage da sve usklade kako treba, da unesu harmoniju, Škorpije da učvrste uspostavljene veze, Strelci da bez straha preuzmu rizik, Jarac sprovodi dugoročne ciljeve, Vodolija je tu za futurističke ideje, a Ribe su vizionari i tu su da nemoguće učine mogućim.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike