Kompleksi su neizlečivi: Njihova mržnja nema kraja, vladajuće glasilo iz Zagreba napalo Vučića i Srbiju i okrivilo ih zbog nevremena! (FOTO)

02.07.2024

15:09

0

Da sve bude bizarnije, Jutarnji list objavljuje tekst sa ovakvim naslovom iako je situacija u Hrvatskoj u najmanju ruku jednako dramatična kao u Srbiji

Kompleksi su neizlečivi: Njihova mržnja nema kraja, vladajuće glasilo iz Zagreba napalo Vučića i Srbiju i okrivilo ih zbog nevremena! (FOTO)
Ilustracija - Copyright Profimedia

Snažno nevreme koje je pogodilo Srbiju i Beograd bilo je povod za hrvatske medije da napadnu predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Da, dobro ste pročitali, iako to zvuči nenormalno i potpuno neverovatno.

Po ustaljenoj matrici po kojoj funkcionišu opozicioni mediji u Srbiji i njihovi dubleri u regionu - a čiji je glavni princip što gore za Srbiju to bolje za njih - i ovoga puta predsednik Srbije Aleksandar Vučić našao se na meti napada i to zbog katastrofalnog nevremena koje je pogodilo celu Srbiju, kao i region.

Zagrebački Jutarnji list, nezvanično glasilo hrvatske vlasti, objavio je članak u kom je hteo da se naruga projektu "Beograd na vodi" i podlo napadne srpsko rukovodstvo na čelu sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem. 

Profimedia
 

Naslov teksta u Jutarnjem listu glasi: "Vučić je ispunio san, konačno ima Beograd na vodi‘; Srpska prestolnica se probudila u haosu kakav se ne pamti", a u samom tekstu prenose se opozicione objave na društvenim mrežama u kojima se ismeva drama kroz koju su prošli građani zbog nezapamćenog nevremena.

Da sve bude bizarnije, Jutarnji list objavljuje tekst sa ovakvim naslovom iako je situacija u Hrvatskoj u najmanju ruku jednako dramatična kao u Srbiji.

I ovaj tekst ostaće kao primer bešćašća koji potvrđuje tezu da će osvedočeni srbomrsci iskoristiti sve samo ako mogu da udare na Srbiju i na njenog predsednika Vučića. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike