Ovaj video je dokaz strašnog licemerja i alavosti lažnih ekologa: Prvo traže i uzmu pare, pa napadaju čak i članove svojih porodica

01.07.2024

12:53

0

Kokanović je pre nego što je postao "ekološki aktivista" pokušao da svoje imanje u Gornjim Nedeljicama na kojoj je nalazi kućerak proda kompaniji Rio Tinto

Ovaj video je dokaz strašnog licemerja i alavosti lažnih ekologa: Prvo traže i uzmu pare, pa napadaju čak i članove svojih porodica
Copyright ATA Images

Zlatko Kokanović i Marijana Petković demonstrirali su neviđeno licemerje dok se u narodu predstavljaju kao borci za zaštitu životne sredine.

O tome govori video koji objavljujemo, a koji nedvosmisleno pokazuje i dokazuje svu alavost lažnih ekologa.

Kokanović je pre nego što je postao "ekološki aktivista" pokušao da svoje imanje u Gornjim Nedeljicama na kojoj je nalazi kućerak proda kompaniji Rio Tinto.

Kokanović je potpisao saglasnost, zajedno sa svojim bratom Zvonkom, za prodaju imanja na kome se nalazi i jedan objekat. Kako su ti pregovori propali, s obzirom na to da rudnik nije planiran na delu gde braća Kokanović imaju posed, Zlatko je krenuo u opozicionu borbu!

Sa druge strane, Mirjana Trbović Petković, supruga Nebojše Petkovića čija je porodica prodala zemlju Rio Tintu, pokušala je na tajkunskoj Nova S da se pozove na bolest svekra i svekrve kako bi opravdala kupoprodajni ugovor sa ovom kompanijom.

Petkovićeva je rekla da je njen svekar koji je prodao zemlju težak bolesnik, a da je pokojna svekrva koja je potpisala saglasnost takođe imala zdravstvenih problema, iako je sve kod notara prošlo kako treba, što znači da nema govora o bolestima.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike