Lešinari iz opozicije opet žele na silu da se dočepaju vlasti: Evo kako licemeri i lažovi ponovo zloupotrebljavaju tuđu nesreću (VIDEO)

15.06.2024

09:52

0

Baš kao što je bio slučaj kod majskih tragedija, opozicioni dvojac bez kormilara lešinari i nad nasiljem u OŠ "Jovan Dučić"

Lešinari iz opozicije opet žele na silu da se dočepaju vlasti: Evo kako licemeri i lažovi ponovo zloupotrebljavaju tuđu nesreću (VIDEO)
Marinika Tepić - Copyright M.K./ATAImages

Bezidejna srpska opozicija po ko zna koji put pokušava da stekne jeftine političke poene zloupotrebljavajući nesreću u političke svrhe.

O tome govori video čiji su glavni akteri predsednik Demokratske stranke Zoran Lutovac i desna ruka Dragana Đilasa Marinika Tepić.

Baš kao što je bio slučaj kod majskih tragedija, opozicioni dvojac bez kormilara lešinari i nad nasiljem u  OŠ "Jovan Dučić" na Novom Beogradu kada je bivša odbojkašica pretukla nastavnicu biologije.

Antonio Ahel/ATA Images
Zoran Lutovac

- Generator tog nasilja jeste sam predsednik Srbije Aleksandar Vučić, ljudi oko njega, politika koju on promoviše i mediji koji promovišu njega - rekao je besramno Lutovac pokušavajući na taj načiin da za slučaj okrivi Vučića, a za sebe i svoje pajtaša prigrabi poene.

U sličnom maniru oglasila se i Tepićeva, tobože, iskazujući brigu zbog pomenutog slučaja zaboravljajući da joj ta uloga ne leži s obzirom na to da je majske tragedije pokušala da iskoristi protivno željama roditelja stradale dece skandaloznim rečima "niko nema tapiju na bol".

Pogledajte video i uverite se i sami.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike