Iza festivala koji promoviše lažnu državu Kosovo stoji i organizacija koja tvrdi da su Srbi genocidni, a čiji je član bio Manojlović!

13.06.2024

11:00

0

Rokfelerovac Manojlović obrnuo je ploču otkad je odlučio da se dočepa fotelje, te ga više nema na spisku spomenute organizacije, ali na njegovu nesreću u digitalnom svetu ostaje sve zapisano

Iza festivala koji promoviše lažnu državu Kosovo stoji i organizacija koja tvrdi da su Srbi genocidni, a čiji je član bio Manojlović!
Copyright ATAImages/Zorana Mandić/Printscreen

Poznato je da albanski festival koji promoviše lažnu državu Kosovo "Mirdita - dobar dan" sponzoriše Rokfeler fondacija i NVO Džordža Soroša, odnosno isti oni koji finansiraju i propalog kandidata za gradonačelnika prestonice Sava Manojlovića, ali tu se niz ne završava.

Naime, jedan od sponzora su i Građanske inicijative, organizacija koja otvoreno tvrdi da su u Srebrenici Srbi počinili genocid, kao i da je Kosovo nezavisna država.

Printscreen
 

U okviru Građanskih inicijativa posluje i njihova "ćerka" organizacija "Resurs" centar na čijoj listi u ulozi člana je bio upravo Savo Manojlović!

Građanske inicijative i njihova "ćerka" Resurs centar traže da se Srbija optuži za genocid, a neretko organizuju i panele na kojima govore neki od najvećih srbomrzaca poput aktivistkinje Aide Ćorović.

Rokfelerovac Manojlović obrnuo je ploču otkad je odlučio da se dočepa fotelje, te ga više nema na spisku spomenute organizacije, ali na njegovu nesreću u digitalnom svetu ostaje sve zapisano, pa tako i saradnja sa onima koji žele da Srbiji i njenom narodu stave pečat da su genocidni!

 

 

Podsećamo, albanski festival koji promoviše lažnu državu Kosovo "Mirdita - dobar dan" biće održan u Beogradu na Vidovdan, 28. juna, a sponzori su  isti oni koji finansiraju i propalog kandidata za gradonačelnika prestonice Sava Manojlovića.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike